Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
@Dil-figar, kendime yapmıyorum komşular emir veriyor onlara yapıyorum :D
Eski aşçılık var hamdolsun :)

'Bencede sorarsın hesabını :)

Inşallah güzel olur afiyet şeker şifa olur değerli muhterem kardeşim :)
 
@Dil-figar, irmik ekliyorsun dimi tutması için baş parmağınla sever gibi sekilendirsen kıvama geliyor ben öyle yapıyorum :D

Dağılma olur tabi o normal hepsi olmaz arada fire verir :)
Biz irmik koymuyoruz gerekte yok zaten biz yıllardır kitelden yapıyoruz dağılma yok sıkıntı olmuyor ?
 
Evet ikinci icli kofte yapmam da husranla sonuclandi,oo)))
niye ince yapamiyorum :nida
bunun bir puf noktasi varmıdır? .

Bana sorsaydın ya? püf noktası yok hamuru kıtel bizim buraya has tuz su içinin hazırlanması kolay zaten ?tevafuk bugün bende yaptım koca iki tepsi bitti :)
 
Evet koydum☺
Oo abime bak masaallah en zor olanı yapıyor?Basparmakla yapmadim duymadim da avucumun icinde yapmaya calistim ? arkadasima da sordum demedi ah ah sorarım ben ona hele piserken dagilsin :dv:

Malesef hamuru iyi olmasa pişerken dağılır ama içine az limon suyu bide tuz ekle dağılmayı önler inşallah :)
 
Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
@MevaMeva is verified member., biz irmik ile hallediyoruz hallediyorum kitap gibi oluyor ama sizinde özeldir doğrudur değerli muhterem kardeşim :)

Kotel nedir bur arada cahilliğime verin:)
 
Oooo forum baya maharetliymiş. :)
Hem kitel hemde irmik ile dağılma işini hal ediyoruz, o an hangisi hazırda varsa.
Ama şunu söyleyeyim hamurunda mutlaka bol pul biber ve susmak kullanmak gerek...
Hem rengi kırmızı olur hemde tadı mükemmel hal alır, ayrıca üstüne salça yapmaya gerek kalmaz.

Birde şunu unutmayın eğer hamuru yaptıktan sonra avucunuzda top gibi yapıyorsanız ve dağoiılmıyorsa pişerken hiç dağılmaz. Hamuru iyi ve yavaş, ince ince yoğurmak önemli, bir tutam sevgi, bir tutam da maharet ile yoğuracaksınn. Avuçlarına ellerine yapışma hissini kaybedene dek yoğur, bırak iyice aşkla canı yansın :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri