Arşiv Sohbet Muhabbet (2 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar minik ejderya
Çok şükür kız izinliyim işte bursayı keşfediyorum yeniden dağ bayır geziyom ama bitti anacim p.tesi iş başı yapicam gelsin covidliler gitsin sarhoşlar:)
Hilal vardı dün gece ay kurt kadın olmak için dolunaya gerek yok o benim içimde:)
Sen nasılsın iyimisin ?
Sevdinmi bizim buraları

@Dolunay yaaaa yerim sizi.. demek kurt kadın lık her daim.. sevdim.. her ihtiyacım olduğunda ararım ama sizi.. bilesiniz..

oohhh tatil demekki ondan kayıptınız..
bizde yok tatil.. gerçi olsa da farketmez.. ben pek evden çıkmıyom.. malum corona.. biliyosunuz..
hele ki resmi değerler 1,3k lara gelmişken gayri resmilerle 3k diye düşünüp iice korkuyorum..

çok şükür bende iiim, haftanın son günü :) çalışıyorum işteyim..

sizin buralar bayağı yorumcu.. bu özelliğini sevdim.. birbirinden farklı zihinleri ve kalpleri okumak bana keyif veriyor..

görüldüğü üzere.. buralardayım az biraz :giggle:

Efenim aya bakmayın dolunayı beklemeyin yazın her daim
Malesef durumlar vahim ölmeden bitse de gitse artık şu illet
Evde kalmak en iyisi de insandan uzak dağa kaçıyorum bende bazen tatile gitmeyi yemedi ..gözüm ahahaa gidenlerde birer cesur yürek galiba yürek yemişler öyle gitmişler :)
Kolaylıklar diliyorum işinizde size
Iyidir hojdur bizim çocuklar arada deliyim diyen de çıkıyor da bana yetisemezler demi kız @Zoe :)

Efenim aya bakmayın dolunayı beklemeyin yazın her daim
Malesef durumlar vahim ölmeden bitse de gitse artık şu illet
Evde kalmak en iyisi de insandan uzak dağa kaçıyorum bende bazen tatile gitmeyi yemedi ..gözüm ahahaa gidenlerde birer cesur yürek galiba yürek yemişler öyle gitmişler :)
Kolaylıklar diliyorum işinizde size
Iyidir hojdur bizim çocuklar arada deliyim diyen de çıkıyor da bana yetisemezler demi kız @Zoe :)

Sen ne dersen altına imza atarım ballı çorekkkim:)
Bir ben bir sen delilikte ustaaa

@Dolunay

tamam bundan sonra her daim yazarım.. sonra vayy efendim bu ejderya nında çenesi çok düşükmüş.. vay efendim ne kadar konuşuyor.. ne kadar sorular soruyor demeyin.. :ROFLMAO: :ROFLMAO: yukarıdaki cümlenizi ss aldım gönderirim :giggle:

dağa gitmek mantıklı biz şubat sonu mart başında gitmiştik yine o taraflarda ufak bi dağ evine arkadaşlar ile.. internetsiz telefonsuz mümkün olduğunca.. güsel 2-3 geçirmiştik.. dönüş yolculuğunda herkes tellere sarılmıştı.. ne kadar avucunun içine aldı bu internet bizi böle..

tek temennim bir önce bu salgının bitmesi gezegenimizde..
inş. kısa sürede olur..

çok teşekkür ederim.. sizlere de keyif dolu tatiller :giggle:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri