Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yat bacım yat erken daha . Şimdi o telefonu yavaşca koy yastıgının altına ve hayaller kurarak uyu ?

Merhabalar minik ejderya
Çok şükür kız izinliyim işte bursayı keşfediyorum yeniden dağ bayır geziyom ama bitti anacim p.tesi iş başı yapicam gelsin covidliler gitsin sarhoşlar:)
Hilal vardı dün gece ay kurt kadın olmak için dolunaya gerek yok o benim içimde:)
Sen nasılsın iyimisin ?
Sevdinmi bizim buraları

@DolunayDolunay is verified member. yaaaa yerim sizi.. demek kurt kadın lık her daim.. sevdim.. her ihtiyacım olduğunda ararım ama sizi.. bilesiniz..

oohhh tatil demekki ondan kayıptınız..
bizde yok tatil.. gerçi olsa da farketmez.. ben pek evden çıkmıyom.. malum corona.. biliyosunuz..
hele ki resmi değerler 1,3k lara gelmişken gayri resmilerle 3k diye düşünüp iice korkuyorum..

çok şükür bende iiim, haftanın son günü :) çalışıyorum işteyim..

sizin buralar bayağı yorumcu.. bu özelliğini sevdim.. birbirinden farklı zihinleri ve kalpleri okumak bana keyif veriyor..

görüldüğü üzere.. buralardayım az biraz :giggle:

Efenim aya bakmayın dolunayı beklemeyin yazın her daim
Malesef durumlar vahim ölmeden bitse de gitse artık şu illet
Evde kalmak en iyisi de insandan uzak dağa kaçıyorum bende bazen tatile gitmeyi yemedi ..gözüm ahahaa gidenlerde birer cesur yürek galiba yürek yemişler öyle gitmişler :)
Kolaylıklar diliyorum işinizde size
Iyidir hojdur bizim çocuklar arada deliyim diyen de çıkıyor da bana yetisemezler demi kız @ZoeZoe is verified member. :)

Efenim aya bakmayın dolunayı beklemeyin yazın her daim
Malesef durumlar vahim ölmeden bitse de gitse artık şu illet
Evde kalmak en iyisi de insandan uzak dağa kaçıyorum bende bazen tatile gitmeyi yemedi ..gözüm ahahaa gidenlerde birer cesur yürek galiba yürek yemişler öyle gitmişler :)
Kolaylıklar diliyorum işinizde size
Iyidir hojdur bizim çocuklar arada deliyim diyen de çıkıyor da bana yetisemezler demi kız @ZoeZoe is verified member. :)

Sen ne dersen altına imza atarım ballı çorekkkim:)
Bir ben bir sen delilikte ustaaa

@DolunayDolunay is verified member.

tamam bundan sonra her daim yazarım.. sonra vayy efendim bu ejderya nında çenesi çok düşükmüş.. vay efendim ne kadar konuşuyor.. ne kadar sorular soruyor demeyin.. :ROFLMAO: :ROFLMAO: yukarıdaki cümlenizi ss aldım gönderirim :giggle:

dağa gitmek mantıklı biz şubat sonu mart başında gitmiştik yine o taraflarda ufak bi dağ evine arkadaşlar ile.. internetsiz telefonsuz mümkün olduğunca.. güsel 2-3 geçirmiştik.. dönüş yolculuğunda herkes tellere sarılmıştı.. ne kadar avucunun içine aldı bu internet bizi böle..

tek temennim bir önce bu salgının bitmesi gezegenimizde..
inş. kısa sürede olur..

çok teşekkür ederim.. sizlere de keyif dolu tatiller :giggle:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri