Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcı banlanmıştır. FoeumKalemi.CoM
O kadar kararirsan seni de turist olarak avlamaya calişirlar!..;)
Hayir o degil de, hafizam beni yaniltmiyorsa lokantaların cok pahali oldugununa dair soylemlerin vardi..Buna ragmen fiyat sormadan yedigine gore kesene guvendin demek..:)
Has etmişler seni..:dfs
Bile bile lades olmuşsun..: p

@müstahsen, lokantalar pahalı evet. Ama normal bir lokantaya girsek bu fiyat az bile kalırdı. Yani kalkan içi sahil mekanlar zaten ve çok lüks olması yanında kira maliyeti çok yüksek. Yani şöyle ifade edeyim kira olayını. Şuan bir çok villanın günlük kirası 20 bin TL yi bulmuş durumda. Haziran 1 itibari ile en düşük 20 bin olur günlük.

Kaşta bir örnek iş yapmaya gitmiştik gelirken kamp alanında bir köfte ekmek çi kamp alanı işletmesi ile yaşadık bunu :)
Yani gideri belediyeye belirli bir kira karşılığı olan mekan. Zaten kamp çadırlarındam katbe kat kazanan bir yer.
Burada iş yapan herkes hayat pahalılığını bilir ve bütçesi sağlam olmak zorunda ama bu kazıklanmamızın normal olacağı anlamına gelmez :)

@SiyahSancaktaR buradan devam edebilirsin.
Ben söyleyeceğimi söyledim.
Ona göre espiri bana göre hakaret.
Bizim mi sadece onu anlamamız lazım, onun da bizi anlamaya ihtiyacı yok mu?
En yazdım. Hoşuna gitmemişse tepki vermez devam eder...
Benim enlerimin çoğu açıklamalıdır.

Bu kullanıcı banlanmıştır. FoeumKalemi.CoM
Cemsit sen karışma leen..:dfg
Fk analizin de acik ve net konusacagiz..Oyle ozelden mozelden anlamam ben..yazdiklarimin hepsi kayitli..Hakaret nerde, kim kime ne demiş..Gorelim bakalim, kin, kibir, ego ve k8skanclik kimde varmiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri