Arkadaşlar film analiz konusu altına konuyla alakasız yorumlarınızı buraya taşıdım buradan devam ediniz
Konuları muhabbete çevirmeyin
Niye alakasiz olsun gayet alakalıydı Bi kere

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Arkadaşlar film analiz konusu altına konuyla alakasız yorumlarınızı buraya taşıdım buradan devam ediniz
Konuları muhabbete çevirmeyin
Niye alakasiz olsun gayet alakalıydı Bi kereşimdi aklıma bir şey takıldı mesajları taşırken beğeniler de otomotikman taşınıyor mu yoksa önce mesajlar sonra beğeniler mi taşınıyor
bu soruyu sorduğuma ben bile inanamıyorum
![]()
Benim yazdığımdan daha karmaşık bir şey yazmışsın ben bir şey anlamadımÖnce kişi, sonra aklı, sonra zikri taşınır.
Gerisi Eller semaya açılır dilek tutulur ardın sıra canı isteyen gelir ordan buraya yerleşir. Kalan mesaj yetim muamelesi görür![]()
Yapacakların yapacaklarımın teminatıdır@spesifikay, ecmain olsun..
Bir kerede istirham ediyorum yorum yapmadan sadece kabul et içimden @müstahsen gibi yorum yapmak geliyor zorlama beni![]()
boyle hakikatli tehdit den sonra sözü @müstahsen e bırakır kaçarım ben ardıma bakmadan sağol değerli muhteremYapacakların yapacaklarımın teminatıdır
Hiç sorun değil , deneyebilirsin sıkıntı yok =P
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.