Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlgili konuya dair basın açıklamasını buldum.
İftira 2018 de oda TV tarafından atılmış.

BASIN AÇIKLAMASI

Bugün bazı medya organlarında yer alan Diyanet’in faizden gelir elde ettiğine dair iddialarla ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur;
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bahse konu faiz geliri, personele yersiz (mevzuata aykırı olarak) ödenen paraların (aile yardımı, harcırah, ek ders vs.) kontrol-denetim sonucunda farkına varıldığında geriye alınması aşamasında faiziyle hazineye ödenmesi işlemidir.
Bu durum 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu’nun değişik 71. maddesi gereği ortaya çıkan, devletin bütün alacaklarında uyguladığı kanuni bir zorunluluktur. Yoksa Başkanlığımızın bir işletme gibi gelirlerinden faiz elde ettiği ve kullandığı gibi bir durum söz konusu değildir. Personelden yapılan bu istirdat (geri alma, tahsil) faizi hazineye îrat kaydedilmektedir. Özetle; devletin bütçesinin zarara uğramasının önlenmesi söz konusudur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI
Bunu şimdi gördüm @ZARiPZARiP is verified member. kusura bakma

İlgili konuya dair basın açıklamasını buldum.
İftira 2018 de oda TV tarafından atılmış.

BASIN AÇIKLAMASI

Bugün bazı medya organlarında yer alan Diyanet’in faizden gelir elde ettiğine dair iddialarla ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur;
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bahse konu faiz geliri, personele yersiz (mevzuata aykırı olarak) ödenen paraların (aile yardımı, harcırah, ek ders vs.) kontrol-denetim sonucunda farkına varıldığında geriye alınması aşamasında faiziyle hazineye ödenmesi işlemidir.
Bu durum 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu’nun değişik 71. maddesi gereği ortaya çıkan, devletin bütün alacaklarında uyguladığı kanuni bir zorunluluktur. Yoksa Başkanlığımızın bir işletme gibi gelirlerinden faiz elde ettiği ve kullandığı gibi bir durum söz konusu değildir. Personelden yapılan bu istirdat (geri alma, tahsil) faizi hazineye îrat kaydedilmektedir. Özetle; devletin bütçesinin zarara uğramasının önlenmesi söz konusudur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI
Çok şükür ki bu kadarını da kaldıramazdıK ..

@BaRoNBaRoN is verified member. abi sana zahmet olmazsa mobilde beceremedim.. yeni.serbest temayı silip .. bir default tema oluştururmusun üyelere seçmeli..
Top 10 mobilde nick götünmesininin cssini diğer şablondan alırsın .. yav böylr sıkıntı özel temayı çözmüyor tarayıcı eski versiyon kullanıyorumda klkf musait zamanda bi ejder öpücüğü atı ver kgkfkfkfkflgk

@BaRoNBaRoN is verified member. abi sana zahmet olmazsa mobilde beceremedim.. yeni.serbest temayı silip .. bir default tema oluştururmusun üyelere seçmeli..
Top 10 mobilde nick götünmesininin cssini diğer şablondan alırsın .. yav böylr sıkıntı özel temayı çözmüyor tarayıcı eski versiyon kullanıyorumda klkf musait zamanda bi ejder öpücüğü atı ver kgkfkfkfkflgk
Ha bide aşşagı yukarı scrollu açarsan ellerinden öperim

Hamdolsun usta iyiyiz sorun yok. Derslerin nasıl sen neler yapıyorsun
Ben şükür iyiym de dersler fena:hzl:Böyle bir dönemde iki üniversite okumak akıl karı değilmiş onu anladımÇ)))): Durumum tam olarak bu emoji gibi. Çıldırdım birazcıcık ama toparlamaya çalışıyoruz bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri