Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@NoktA, ama varya afyonun köyleri hakkat güzelmiş .. memlektin iyi ha

Uzaktan iyi yakindan hic iyi değil. Cok soru sorar bizim memleketin insani. Ama cömerttir. Hem yedirir hem yanina koymadan gondermez:)

Yok yok iyi iyi ben çok begendim vallaha .. her yerin insanında var bişiler ama onlarda saf iyi geldi :D ya ben aksaray gibi bir yerde yaşadım afyondanda var biraz uzaktan kalıntı görmüşlüyüm. Ama o turgayın gittigi köy acayip güzeldi bugün izledimde. Murat abinin bingölden paylaştıgı resimlerden fazla bir farkı yok.. tam doğa köy denilenecek köy yani .. şehir merkezini bilemem :D iyisin hadi yine bizden temiz oksijen soluyorsun afyonun havası iyidir

Yok yok iyi iyi ben çok begendim vallaha .. her yerin insanında var bişiler ama onlarda saf iyi geldi :D ya ben aksaray gibi bir yerde yaşadım afyondanda var biraz uzaktan kalıntı görmüşlüyüm. Ama o turgayın gittigi köy acayip güzeldi bugün izledimde. Murat abinin bingölden paylaştıgı resimlerden fazla bir farkı yok.. tam doğa köy denilenecek köy yani .. şehir merkezini bilemem :D iyisin hadi yine bizden temiz oksijen soluyorsun afyonun havası iyidir

Size gore mutlaka guzeldir de sorun şu ki bizim köyümüz yok:)

Turgay Başyayla nin programi anladigim kadariyla bakayim nereye gelmis:)

e herhalde gariban köyüne gidipte o adam kuru ekmek yemez :D karnını doyuracak haha .

forumda hayvanlar alemi nerde la bulamadım

Yalan haber olmasını o kadar çok isterim ki.

Ekli dosyayı görüntüle 6008

İlgili konuya dair basın açıklamasını buldum.
İftira 2018 de oda TV tarafından atılmış.

BASIN AÇIKLAMASI
Diyanet İşleri Başkanlığı, bugün bazı medya organlarında yer alan Diyanet’in faizden gelir elde ettiğine dair iddialarla ilgili olarak açıklamada bulundu.
Bugün bazı medya organlarında yer alan Diyanet’in faizden gelir elde ettiğine dair iddialarla ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur;
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bahse konu faiz geliri, personele yersiz (mevzuata aykırı olarak) ödenen paraların (aile yardımı, harcırah, ek ders vs.) kontrol-denetim sonucunda farkına varıldığında geriye alınması aşamasında faiziyle hazineye ödenmesi işlemidir.
Bu durum 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu’nun değişik 71. maddesi gereği ortaya çıkan, devletin bütün alacaklarında uyguladığı kanuni bir zorunluluktur. Yoksa Başkanlığımızın bir işletme gibi gelirlerinden faiz elde ettiği ve kullandığı gibi bir durum söz konusu değildir. Personelden yapılan bu istirdat (geri alma, tahsil) faizi hazineye îrat kaydedilmektedir. Özetle; devletin bütçesinin zarara uğramasının önlenmesi söz konusudur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri