Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahahaha kim gelirse ona dedim.. demek kurban sensin

Yazdıklarımdan mı istiyon yazayım mı hemen
yok öyle değil.. seninle feat atak. . bir konu başlık belirle . yani bir konuyu ele ala yada alma gerçi farketmez yaz at altınada ben yazar paylaşırım.
feat la . gerçi uyumsuz oluruz ama olsun kelimr haznesi gelişiyor böyle ? yapak bunu .. şuan anlık yazamamda yazarım yani sra boşlukta hemen anlık yapak yaz at mesela ?

anlamadınki

baba ne konusu özelime at feat şeklimde diyorum yav . öyle konu degil .. ya farzet ben bir lirik şiir yazdım ya bunu paylaşıcam ya dedimki kendi kendime zaripede atayım bunu .. altınada kendi lirik şiirini yazsında paylaşayım.. aga niye anlayan yok yav ?

yani konu sahibi şiir sahibidir .. aga şarkı gibi düşün albüm yapacam birine gel fear atak diyom misafir ol diyom

ya sen bana uzun hikayesel birşey anlatan bir şiir lirik bişiler yazıp atsana özelime .. sıfırdan yaz ama yazılmış birşeyi atma . akşama dopru vakit bulunca at telden yazamıyom ben.pcden yazarım geçincr.. at sen dursun paylaştıgım zaman görürsün ne oldugunu..ona ben başlıkta bulurum

aklıma daha iyisi geldi .. dur whatsaptan sen anlık yazabilirmisin ?
bekle dur forumdan birşey atma dur az dur.. oda iyi olur. eskiden bunu biz msn den yapardık bekle

Çin malı olsa keşke bilerek oynuyorlar sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri