Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anam birde arayıp soruyorlarmı öyle bir hizmet oldugunu yeni öğrendim.

Allah güç versin kardeşim :) olur bunlar sıkılmışsındır elbet her işin bir olursuzluğu var muhakkak

kardolar makara yapacagımız zaman buraya etiketleyin beni @DolunayDolunay is verified member. @ZARiPZARiP is verified member.
kfkfkdkd burası daha özgür alan ?
herkes gelsin şurda bi ara çayır çimen pilnigi yapalım. :haha:
şimdilik görüşmek üzere diyorum.. ama gelince muhteşem bir geliş yapacam ? agrasifte gelebilirim.
Haydiin hayırlı cumalar gençler

len he öğleden sonra aralıklı sağanak yağışlı
eveeeeet 5 gün boyunca
4 temmuz ve 11 temmuz mu
yok beyfendiciğim 5 günlük tahmini sizlere sunuyoruz
beyfendi sabah saat 7ceyrek ve benle pazarlık yapıyorsunuz yapmadığımız tahminin tahminini istiyorsunuz
evet kocatepe mahallesinde cezaevi karşısında binamız
tabi istediğiniz zaman gelebilirsiniz, devlet kurumu bu

20 dakika kaldı nöbetin bitimine ama ben de bittim, elim ayağım titriyor çukulata yok mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri