Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Sohbet Muhabbet (9 Izleyici)

@ErvaErva is verified member. arada bir boşluk bıraktım oldu. Forumun enlerinde İsra yi en etiketleneneyen üye seçmiştim :) şapkalı a ile ilgili bir sorun galiba :)

Günaydın bakalım 😴

@AsyAAsyA is verified member. yok değil. İkisi çocuk ikisi yetişkin kitabı. Hatta "Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama" psikoloji kitabı. Geçen ay Beyhan BUDAK'tan "Hayat Acemileri İçin Yaşam Rehberi" kitabını okuyup beğenince bu ay da "Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama" kitabını aldım.

Sabah beni şok eden ve yakında tv ekranlarında flash flash duyacağınız ayıbı arz etmek isterim gözlerimle gördüm.

Bugün geçtiğimiz günlerde şaşalı bir açılış düzenlenen Bağcılar kadın ve çocuk hastanesindeydim gözlerime inanamadım.

Daha henüz yaşadığımız Silivri depreminde daha sıfır olan bina yarıklar içinde tüm koridorlar da dahil ve hatta dökülen sıva kalıntılarını dahi kaldırma cüretinde bulunulmamış.

Ve yine şaşkınlığım kimsenin umurunda değil panik havası dahi yok.
Şayet alelade bir bina olsaydı kapısına mühür vururlar boşaltılırdı.

Bana hiç bir devlet kurumu edebiyat yapmasın İstanbul başta olmak üzere ülke deprem hassasiyeti yaşamamaktadır sadece lafügüzaf yapmaktadır.
Allahım akibetimizi güzel eylesin.

Sabah beni şok eden ve yakında tv ekranlarında flash flash duyacağınız ayıbı arz etmek isterim gözlerimle gördüm.

Bugün geçtiğimiz günlerde şaşalı bir açılış düzenlenen Bağcılar kadın ve çocuk hastanesindeydim gözlerime inanamadım.

Daha henüz yaşadığımız Silivri depreminde daha sıfır olan bina yarıklar içinde tüm koridorlar da dahil ve hatta dökülen sıva kalıntılarını dahi kaldırma cüretinde bulunulmamış.

Ve yine şaşkınlığım kimsenin umurunda değil panik havası dahi yok.
Şayet alelade bir bina olsaydı kapısına mühür vururlar boşaltılırdı.

Bana hiç bir devlet kurumu edebiyat yapmasın İstanbul başta olmak üzere ülke deprem hassasiyeti yaşamamaktadır sadece lafügüzaf yapmaktadır.
Allahım akibetimizi güzel eylesin.
Yillardir deprem uzmanlarinin avazlarinin ciktiklari kadar bagirmalarina ragmen kentsel donusum neden kagni hiziyla ilerliyor bu kadar vurdum duymazlik neden İnsan hayatinin hicmi zerre onemi yok gibi bu tur sorular deprem sonrasi gundem olmayip bir haber spikerinin canli yayindaki endise ve korkulari 1.gundem maddesi oluyorsa sorumlularda diledikleri gibi at kosturmaya devam ederler

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri