Muhabbet Sohbet Muhabbet (2 Izleyici)

@Erva arada bir boşluk bıraktım oldu. Forumun enlerinde İsra yi en etiketleneneyen üye seçmiştim :) şapkalı a ile ilgili bir sorun galiba :)

@AsyA yok değil. İkisi çocuk ikisi yetişkin kitabı. Hatta "Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama" psikoloji kitabı. Geçen ay Beyhan BUDAK'tan "Hayat Acemileri İçin Yaşam Rehberi" kitabını okuyup beğenince bu ay da "Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama" kitabını aldım.

Sabah beni şok eden ve yakında tv ekranlarında flash flash duyacağınız ayıbı arz etmek isterim gözlerimle gördüm.

Bugün geçtiğimiz günlerde şaşalı bir açılış düzenlenen Bağcılar kadın ve çocuk hastanesindeydim gözlerime inanamadım.

Daha henüz yaşadığımız Silivri depreminde daha sıfır olan bina yarıklar içinde tüm koridorlar da dahil ve hatta dökülen sıva kalıntılarını dahi kaldırma cüretinde bulunulmamış.

Ve yine şaşkınlığım kimsenin umurunda değil panik havası dahi yok.
Şayet alelade bir bina olsaydı kapısına mühür vururlar boşaltılırdı.

Bana hiç bir devlet kurumu edebiyat yapmasın İstanbul başta olmak üzere ülke deprem hassasiyeti yaşamamaktadır sadece lafügüzaf yapmaktadır.
Allahım akibetimizi güzel eylesin.

@AsyA yok değil. İkisi çocuk ikisi yetişkin kitabı. Hatta "Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama" psikoloji kitabı. Geçen ay Beyhan BUDAK'tan "Hayat Acemileri İçin Yaşam Rehberi" kitabını okuyup beğenince bu ay da "Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama" kitabını aldım.
Bende listeme ekleyeyim teşekkür ederim @lacivert fkgul17

Sabah beni şok eden ve yakında tv ekranlarında flash flash duyacağınız ayıbı arz etmek isterim gözlerimle gördüm.

Bugün geçtiğimiz günlerde şaşalı bir açılış düzenlenen Bağcılar kadın ve çocuk hastanesindeydim gözlerime inanamadım.

Daha henüz yaşadığımız Silivri depreminde daha sıfır olan bina yarıklar içinde tüm koridorlar da dahil ve hatta dökülen sıva kalıntılarını dahi kaldırma cüretinde bulunulmamış.

Ve yine şaşkınlığım kimsenin umurunda değil panik havası dahi yok.
Şayet alelade bir bina olsaydı kapısına mühür vururlar boşaltılırdı.

Bana hiç bir devlet kurumu edebiyat yapmasın İstanbul başta olmak üzere ülke deprem hassasiyeti yaşamamaktadır sadece lafügüzaf yapmaktadır.
Allahım akibetimizi güzel eylesin.
Yillardir deprem uzmanlarinin avazlarinin ciktiklari kadar bagirmalarina ragmen kentsel donusum neden kagni hiziyla ilerliyor bu kadar vurdum duymazlik neden İnsan hayatinin hicmi zerre onemi yok gibi bu tur sorular deprem sonrasi gundem olmayip bir haber spikerinin canli yayindaki endise ve korkulari 1.gundem maddesi oluyorsa sorumlularda diledikleri gibi at kosturmaya devam ederler

@BaRoN hakketen konu başlığını hangi bölge ise değiştirme şansın var mı? Giriyorum giriyorum kendi bölgemi bulamıyorum.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri