Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gece yarısı kütüphanesi güzel seçim@Erva İki tane kitap okuma kulübüne katıldım. Birinde "Enno ya da Asfalttaki Karahindiba" birinde de "Gece Yarısı Kütüphanesi" okuyacağız. Onları aldım. Yanına da "Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama" ve "İçimdeki Müzik" setini ekledim, aldım.
Çalıştığın için ondan da yorgun olabilirsin.<br /> [USER=388]@sükutu-ezber hiç durmadan çalışmaca. Biraz yorgunum bu sıralar bahardan galiba. Almadım da bazı özel sebeplerden nasibimize düştü diyelimsenin ruh halin nasıl?
Bahar hepimizi çarptı galibaÇalıştığın için ondan da yorgun olabilirsin.
Bahar yorgunluğu oluyormuş, geçer İnşallah
Nasibine güzel olan hayırlı şeyler düşsün İnşaallah
Karışık kuruşuk bir şey sanırım,, bahardandır bahardan kesin![]()
@lacivert çocuk kitaplarına özel ilgim var. Okuyunca bana da yorum yapar mısın? Tanıtımına baktım ilgimi çekti@Erva İki tane kitap okuma kulübüne katıldım. Birinde "Enno ya da Asfalttaki Karahindiba" birinde de "Gece Yarısı Kütüphanesi" okuyacağız. Onları aldım. Yanına da "Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama" ve "İçimdeki Müzik" setini ekledim, aldım.

@Qasem Hande ve William in o evine bizide çağırrrrrrr. Senin yârenin bize kahvaltı hazırlasın. Mutluluğunuza şahit olalimmmm di mi @Zoe
Zoe o ev gerçek midir bayıldımmmm
Gelirken @aguman ı da alalım aşk görsün
@Olmayabilir gömü bulduğun söyleniyor nerdesinnnnn
Bı tırstım benHepinizi kovar buna emin ol,
Beni güneşten bile sakınır, canını canıma siper eder, Yalnız bana hizmet eder. Onun yeride göğüde, yıldızda ayıda benim
Ne hayal kurdum be![]()
Dünya dönüyor onuda benden bil@Erva forum yat istimasina 22 dk var ister avazin ciktigi kadar bagir istersen davul cal 22 dk sonra forumda yaprak kimildarsa senden bilirim

| Eşleşme Yüzdesi | Forum | Konular | Konu Sahibi | Görüntülenme |
|---|---|---|---|---|
|
60%
|
Arşiv |
Arşiv
Sohbet Muhabbet
|
1436 63201 | |
|
59%
|
İlgilenildi | 0 12 | ||
|
30%
|
Genel İslami Paylaşımlar | 1 134 | ||
|
30%
|
Söyleşi & Ropörtaj | 36 961 | ||
|
30%
|
Genel İslami Paylaşımlar | 0 22 |
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.