Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gece yarısı kütüphanesi güzel seçim@Erva İki tane kitap okuma kulübüne katıldım. Birinde "Enno ya da Asfalttaki Karahindiba" birinde de "Gece Yarısı Kütüphanesi" okuyacağız. Onları aldım. Yanına da "Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama" ve "İçimdeki Müzik" setini ekledim, aldım.
Çalıştığın için ondan da yorgun olabilirsin.<br /> [USER=388]@sükutu-ezber hiç durmadan çalışmaca. Biraz yorgunum bu sıralar bahardan galiba. Almadım da bazı özel sebeplerden nasibimize düştü diyelimsenin ruh halin nasıl?
Bahar hepimizi çarptı galibaÇalıştığın için ondan da yorgun olabilirsin.
Bahar yorgunluğu oluyormuş, geçer İnşallah
Nasibine güzel olan hayırlı şeyler düşsün İnşaallah
Karışık kuruşuk bir şey sanırım,, bahardandır bahardan kesin![]()
@lacivert çocuk kitaplarına özel ilgim var. Okuyunca bana da yorum yapar mısın? Tanıtımına baktım ilgimi çekti@Erva İki tane kitap okuma kulübüne katıldım. Birinde "Enno ya da Asfalttaki Karahindiba" birinde de "Gece Yarısı Kütüphanesi" okuyacağız. Onları aldım. Yanına da "Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama" ve "İçimdeki Müzik" setini ekledim, aldım.
@Qasem Hande ve William in o evine bizide çağırrrrrrr. Senin yârenin bize kahvaltı hazırlasın. Mutluluğunuza şahit olalimmmm di mi @Zoe
Zoe o ev gerçek midir bayıldımmmm
Gelirken @aguman ı da alalım aşk görsün
@Olmayabilir gömü bulduğun söyleniyor nerdesinnnnn
Bı tırstım benHepinizi kovar buna emin ol,
Beni güneşten bile sakınır, canını canıma siper eder, Yalnız bana hizmet eder. Onun yeride göğüde, yıldızda ayıda benim
Ne hayal kurdum be![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.