Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Önerilerin hep fikrime uygun bu da demek oluyor ki bir ara izlemeliyimHihim golgenizde yer var mı iki güzel sözleşelim diye düşündümWonder i izledin mi Efulim cokkkk güzelmişşşş
Ne zaman ocaktan iniyor?Film analiz üzerine yeni bir çalışma geliyor
Şimdi bir merak ettim.Hatra hoca planlama yapıyor,
Şuan ilk konunun filmini izliyorum.
Planlama bitsin farklı bir tarzda sunum yapıcaz. Konulu bir seri Ekli dosyayı görüntüle 7811
Miras mı kalacak senden bizeHava -7 yürüyüşe çıkıcam
Ama emin olun -7 nin 2 katı soğuk bir hava var
Geri dönemezssem donup kalırsam çay için![]()
Miras mı kalacak senden bize
Dönmezsen zaten dönmezsin, dönersen forumunsundur
Dönmeyene çay mı içiliyor![]()
Niye 8 ayDönemeseydim 8 ay sonra forum kapanırdı![]()
Alıntı yapayım tekrar ne olur ne olmazDönemeseydim 8 ay sonra forum kapanırdı![]()
Bana etiketler geliyor sorun yaşamıyorumAlıntı yapayım tekrar ne olur ne olmaz
@Qasem ahanda yakalandın forum seninmiş aklıma geldi şimdi yazayım dedim,,,
Bizim bu etiket işi ne olacak olmuyor gelmiyor bildirimçözüm istiyoruz,,
Öyle kaçmak yok
Artı benim yaptığım etiketler sana geliyor mu?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.