- İstatistikte sabit
Beğeni, Alıntı bildirim geliyor ama biri yani yönetim değil de üyeler beni etiket edince bildirim gelmiyor.@sükutu
yaşadığın sorunu tam olarak anlatırmısınız rica etsem görüntüde eklerseniz iyi olur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Beğeni, Alıntı bildirim geliyor ama biri yani yönetim değil de üyeler beni etiket edince bildirim gelmiyor.@sükutu
yaşadığın sorunu tam olarak anlatırmısınız rica etsem görüntüde eklerseniz iyi olur
Öyle mi bilmiyordum forumun EfuLiim'in olduğunu niye demiyorsun, onca yazdım boş yere
Her şekilde geliyor sana bildirim kardeşim orası da enteresan
İyi sıhhatte olsunlar o vakit durum gizli güçlerin elinde
Yok mübarek halen almıyorum 3 harfliler istila etmiş olmalı kısıtlanıyoruz sanırımÖyle mi bilmiyordum forumun EfuLiim'in olduğunu niye demiyorsun, onca yazdım boş yere
Ayrıca sen normal üye olmadığın için sorun olmuyor sende,,,
Onun kapısını çalardık @EfuL!m forum seninmiş az önce öğrendim hayırlı olsun ama etiket bildirimi gelir mi sana bilmiyorum,,,
Anovvv deme öyle mi oldu,,Yok mübarek halen almıyorum 3 harfliler istila etmiş olmalı kısıtlanıyoruz sanırım![]()
Sakkınn böyle bişi yapma sonra Karalar bağlar tüm foruma son ses bu şarkıyı atfederimYalnız birşey söyleyeceğim olay bende ve benden sonra kilitleniyor. Acaba forumdan temelli çıkıp tekrar mi girsem belki düzelir![]()
Ah şarkıya bayılırımmmmSakkınn böyle bişi yapma sonra Karalar bağlar tüm foruma son ses bu şarkıyı atfederim
Varsayalım getirdi bütün kislar toplanıp örgütlenmemiz çok sürmez bizim hele dökülsünAh şarkıya bayılırımmmm
Yamacındayım senin bennnn
En son yeter be sizin Ervanıza diyerek @Qasem hepinizi toplar bana getirir (şimdi bu hayale Allah bilir ne mantiklar getirecek diye korkarak yazılıyorum hi)
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.