Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Sohbet Muhabbet (5 Izleyici)

Ablam sistemde sorun yok neyden kaynaklı bilmiyorum
@BaRoNBaRoN is verified member. abi baktırama sorun görünmüyor :)
Yani benlik bişey yok

Forumun sahibi değilim :)
Ben ölürsem kaliteli üyeniz ölmüş olur zamanla forum durağanlaşır , 8 ay sonra kapanır :)

Forumu @EfuL!mEfuL!m is verified member. e devredeli 1 yıl oldu :)
Öyle mi bilmiyordum forumun EfuLiim'in olduğunu niye demiyorsun, onca yazdım boş yere 😒🤦
Ayrıca sen normal üye olmadığın için sorun olmuyor sende,,,

Onun kapısını çalardık @EfuL!mEfuL!m is verified member. forum seninmiş az önce öğrendim hayırlı olsun ama etiket bildirimi gelir mi sana bilmiyorum,,,

Öyle mi bilmiyordum forumun EfuLiim'in olduğunu niye demiyorsun, onca yazdım boş yere 😒🤦
Ayrıca sen normal üye olmadığın için sorun olmuyor sende,,,

Onun kapısını çalardık @EfuL!mEfuL!m is verified member. forum seninmiş az önce öğrendim hayırlı olsun ama etiket bildirimi gelir mi sana bilmiyorum,,,
Yok mübarek halen almıyorum 3 harfliler istila etmiş olmalı kısıtlanıyoruz sanırım fkhaha8

Yalnız birşey söyleyeceğim olay bende ve benden sonra kilitleniyor. Acaba forumdan temelli çıkıp tekrar mi girsem belki düzelir fkklas0
Sakkınn böyle bişi yapma sonra Karalar bağlar tüm foruma son ses bu şarkıyı atfederim fksarki3fksarki0

Sakkınn böyle bişi yapma sonra Karalar bağlar tüm foruma son ses bu şarkıyı atfederim fksarki3fksarki0

Ah şarkıya bayılırımmmm😍
Yamacındayım senin bennnn
En son yeter be sizin Ervanıza diyerek @QasemQasem is verified member. hepinizi toplar bana getirir (şimdi bu hayale Allah bilir ne mantiklar getirecek diye korkarak yazılıyorum hifktrip1)

Ah şarkıya bayılırımmmm😍
Yamacındayım senin bennnn
En son yeter be sizin Ervanıza diyerek @QasemQasem is verified member. hepinizi toplar bana getirir (şimdi bu hayale Allah bilir ne mantiklar getirecek diye korkarak yazılıyorum hifktrip1)
Varsayalım getirdi bütün kislar toplanıp örgütlenmemiz çok sürmez bizim hele dökülsün fkbekle2

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri