Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Sohbet Muhabbet

@AsyAAsyA is verified member. aaaaaaaaaaaafkhayir10fkhayir10
@MevaMeva is verified member. nasılsınnnnnnnnn canım sıkılıyorrr tatlı mi yapsak fkdusun1 yarın akşama misafirim var, bu evde ilk ev misafirimmmmmfkutan3 kahve yanına birşeyler tavsiye eder misin
İyi sayılırım tatlım atlatamadigim bor salgın var bı iyiyim bı çok kötü dünden beri bı başağrısı tutmuş ki sorma bı de yeni eğitim öğretim dönemi başladı bucurler le adapte olmaya çalışıyoruz:)
Misafirlerin için pratik birşeyler mi yoksa zor olsa da yaparım mi diyorsun birde akşam caya mı yoksa öğleden sonra mı ona göre söyleyelim:) yoksa yemeğe mi gelecekler:)

Geçmiş olsun @MevaMeva is verified member. birlikte çalıştığım arkadaşımda iki aydır bir iyi bir kötü. Bir toplayamadi. Nedir bu hastalık ya:( çok geçmiş olsun geçsin gelmesin inşallah.

@MevaMeva is verified member. ve @AsyAAsyA is verified member. akşama kahveye geleceğiz dediler. Bu durumda ne yapardınız? Benim eve gitmem 7-8 i buluyor yemeğe gelemezlerfkhaha7herhalde yaniiiii
Sağol canım aynen hastalık gitsin bir daha gelmesin
ekler yâda çok çabuk olan pişmeyen kakaolu toplar yâda Sultan sarması,gelin çantası,kedi dili pastası, Etimek tatlısı olabilir bunların hepsi çok pratik diye söyledim :)

@MevaMeva is verified member. geçmiş olsun canım Allah şifa versin ins 🤲 💖
@ErvaErva is verified member. havuç al giderken rendele içerisine biraz şeker kat yumusayincaya kadar pisir. Aldığı kadar bisküvi kır icerisine. Ceviz büyüklüğünde parçalar yuvarla. Hindistan cevizine bula. Bu tatlı olabilir kahve yanına. Hem kısa sürede olur hemde çok lezzetli :)
Tuzlu kahve yanına olmaz da gerekiyorsa en pratik patates yapılabilir. Bugün öğrencim misafiri için arkadaşına öneride bulunuyordu. Patatesi 8 e bol üzerine biraz yağ tuz baharat fırında pisir, kızarsın biraz. Sıcak servis yaparsın :)
Yada hazır bir şeyler al giderken :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri