Muhabbet Sohbet Muhabbet (3 Izleyici)

Sömestr tatili İstanbul kazan ben kepçe geçiyor Çengelköy-Ümraniye-Üsküdar ve Bahçelievler arası ring seferleri atıyorum fkhaha8
11:30 gibi Üsküdar sahilinde iken 14:00 suları ümraniye merkezde alışverişe yetiştim sormayın akşamda davetliyim Allah ne verdiyse fkspor6

@Meva çok geçmiş olsun, Rabbim şifanı versin.

Sömestr tatili İstanbul kazan ben kepçe geçiyor Çengelköy-Ümraniye-Üsküdar ve Bahçelievler arası ring seferleri atıyorum fkhaha8
11:30 gibi Üsküdar sahilinde iken 14:00 suları ümraniye merkezde alışverişe yetiştim sormayın akşamda davetliyim Allah ne verdiyse fkspor6
Vayyy arkideşşş iyisin EfuLiim 🤭gez gez iyi gelir arada iyidir 🌹🙃
Sonra yorulunca evde olmak istiyor insan 🤭
İyi eğlenceler sana diliyor o zaman ben

Maç biter zaza uyur
Türk takımları hepsi rezil…
Yine kazanmadık

Bu konuda bulmak ölüm..

Dümdüz bak tabi. Biz seni öyle kabul ettik de ben mezar taşına bile anlam yükleyip, zirlayan insanım. Şimdi anlam yüklemek kötü mü? @Qasem ne var yani doğaya bakıp anlam yükleyip gezime Allah'ı da eşlik etti isem

Bu konuda bulmak ölüm..

Dümdüz bak tabi. Biz seni öyle kabul ettik de ben mezar taşına bile anlam yükleyip, zirlayan insanım. Şimdi anlam yüklemek kötü mü? @Qasem ne var yani doğaya bakıp anlam yükleyip gezime Allah'ı da eşlik etti isem

Tabiki kötü değil ama detaya takılıp gerçeği asla olanı ıskalamamak gerek. Dağ taş böcek ağaç elbet bize Allahın kudretini gösteriyor, onlara her baktığımızda Allahı hatırlamak doğal olan ama bunlara dalıp giderken hakkı ve hakikatı haykırmak, Vahyi insanların gündemine sokmak sorumluluğunu ıskalamamak gerek. Allah yöntemi tamamen bize bırakıyor :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri