Soruyoruz!! Sizce Evin Reisi Kimdir? (3 Izleyici)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - FK Soru / Cevap alanı
"Benim kızlarım bir şey yapıyorsa öyle yapılması gerektiği için yapıyordur. Benim kızlarım değil evi yönetmek, ülkeleri yönetir."

Babamın sözünü bırakıp kaçıyorum :)
Şey zoe kaynatam beni vuracaktı bu deyime göre biliyormusun :D neyse açmıyım herşey güllük gülüstanlık degil anlatımlarımıza göre... ama @Qasem abi fikrimi 2 saat önce değiştirdim . Boşver hanımlar evin reisi olsun :haha: haklı çıkınca bazen bişi diyemiyosun .. hatun yine haklı olarak tava bulsa indirecekti kafaya bişi olduda. Ben demiştimler başladı :haha: tamam sensin diyip geçmek lazım bazen yoksa biz erkekler valla kadınsız boş adamız... normalde degilizde evlenip o konforu yakalıyorsunya hani abi tamam güçlüyüz de bi evlilikte geçen zaman insanı hamlatıyor bekar gibi degil muhtaçlıgın çıkıyor yani alışkanlıkların oluyor.. insan sonradan feragat edemiyor ondan :haha:

Herkes kendi hayatı üzerinden bir çok sonuca ulaşabilir. Kendi deneyimlerimiz gözlemlerimiz farklı olduğundan ulaşacağını sonuçlarında farklı olması gayet doğaldır.
Hal böyle olunca ortak paydalarda buluşmak gerek.

Aile aslında toplumumuzu bir arada tutan en küçük ve toplumun temeli olan bir kurumdur. Bu yüzden ailede sorumluluk esas olmalıdır. Bir şirkette nasıl herkes en iyi bildiği işi yapıyor ve sorumluluk alıyorsa, ailede bir ekip işi gibi düşünülmeli. Herkes en iyi olduğu alanda sorumluluk alarak ailede iş bölümünü hal edebilir.

Haliyle ataerkil bir toplumda yetişen ve ailesinden gördüğünü uygulayan insanlara yakışıksız kavramlarla yüklenmeyi doğru bulmuyorum. Onların yaptığı nasıl yanlış ise çağdaşlık adına oluşturulan aile ve kavramlarıda o derece yanlıştır.

Herkes dönüp kendi ailesine bakıp kendi Sorunlarını çözmeye çalışırsa daha doğru bir davranış olur. Kendi ailesini unutup başkalarının ailesini dizayn etmek haddimize değil.
Ama aile içi baskı ve şiddeti önleme devletin sorunudur. Bunla alakalı adilane tedbirler almalı. Batılı paradigmanın toplumumuzun gelenek ve göreneklerine aykırı oluşturduğu temeli batı olan ve aile yapımıza taban tabana zıt olan yasaları oradan alıp burada uygulamak daha önceki ithal edilen yasalarımız gibi sadece despotizim doğurur...

Saygılarımla...

başka evlerde neler dönüyor bilmem ama bizim evin reisi kedimiz venüs.
ona göre planlanıyor her sey, o ne isterse o oluyor :gulucuk: oldukça da memnunuz.

Bence de evin reisi hanımdır evi çekip çeviren odur ;)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri