Önemli Sinema Sanatı Dersleri (18 Hafta) (1 Görüntüleyen)

Enver Gülşen ile sinema Sanatı 7. Hafta

Enver hoca bu haftada katılımcılarla zaman konusunu konuşuyor.
Hadi Bizde zaman mefhumuna dalış yapalım :)

@*DeNiZ* bu konuda da sinemayı farklı gözle okumayı öğreniyoruz. Bizde başında sayılırız. Bizim kervanımıza katılabilirsin :)

Enver Gülşen ile film okulu 9. Hafta...

Enver hoca bu hafta Sinemada Modernizmi ele alacak. Bu anlamda kitap öneriside on numara :)

Buyrun sizi Enver hoca ile baş başa bırakalım.

Sinema sanatı derslerine an itabiriyle başladım 1. Bölümünü izledim hocanın anlatımı çok eğlenceliydi akıcı güzel bir dille videonun nasıl bittiğini anlamadım Tarkovski denen yönetmeni tanımadan sevdim anlattığı ayna filmini de en yakın zamanda izleyecem inşallah :)

Enver Gülşen ile sinema Sanatı 10. Hafta

Enver hoca bu hafta girişi roman eleştirisi ve sinemaya uyarlama ile giriş yaptı.
Buyrun beraber izleyelim.

Enver Gülşen ile film okulu 12. Hafta

Enver hoca bu haftayı film analizi ve karşılaştırma mantıksızlığı izlerine konuşmaya ayırıyor.

İzleyemediğiniz videoları youtube de izle linkine tıklayarak youtube den izleyiniz.

Enver Gülşen ile film okulu 13. Hafta

Enver hoca bu hafta sinemada mizah üzerine değiniler ve referanslardan bahsediyor.

İyi seyirler diliyorum hepinize.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri