Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Önemli Sinema Sanatı Dersleri (18 Hafta)

@MevaMeva is verified member. ilk dersten takip etmeni öneririm.
Film yorum ve analizini, film okumayı öğretiyor.
Filmlere olan ilgiden kaynaklı seveceğini düşünüyorum.
Tamm inşallah izleyecem bu videoları ama sonra izlesem olur mu yani canlı falan değil YouTube de duruyor mu hep şimdi derslerim yoğun o yüzden dedim :)

4. HAFTA FİLM SANATI DERSİMİZ.

Bu haftada Enver Gülşen hocamız görsel sanatlar ile sinema arasındaki bağı irdeliyor.
Dersi dinlemeye, kalem defterle ders çalışmaya hazırmısınız?

Fotoğraf ölmüş bir andır. Hatta Dekalog dizisinden bir örnek verir Enver Hoca: “ Fotoğraftaki bir kişiye bakarak onun hala yaşayıp yaşamadığını anlayabilir misin? “
Ama sinema izleyicisini kendine ve anına şahit tutar. Sinema ana tanık olmaktır.

Sinema yorumculuğunda bir level atlayalım mı ne dersiniz?
Buğday filmini toplu izleyip yoruma açalım mı?

@NoktA @Hatra @YarenYaren is verified member. @Hifa @interceptor @EfuL!mEfuL!m is verified member. @ZARiPZARiP is verified member. @MevaMeva is verified member. @Dil-figar @SiyahSancaktaR @BaRoNBaRoN is verified member. @DolunayDolunay is verified member. @EymenEymen is verified member. @lacivertlacivert is verified member.

Ve diğer arkadaşlar

Filmi izleyip analiz edelim.
Artık analiz konusunu hangimiz önce bitirsek açarız. Ben yarın izlemeyi düşünüyorum.

Hepimizin ortak etkinliği olsun.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri