müstahsen
FK Üyesi
Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Forum erbabı olan Qasem'in yeterince okunmadıgını, okunsa da anlaşilamadıgını...
"Olmuyoor, olmuyoor, istedigim gibi" olmuyor diye mırıldandıgını..
Bazen boşuna kurek cektigini, alıp başımı gidesim var dedigini..
'Kendinize gelin, burası sadece oyun ve eglence yeri degil' diye haykırdıgını..
Bıktım, usandim, yüzlerce halinizden deyip uzaklaştigini..
...
Son tahlilde; Belki bir umut deyip yola devam ettigini duşünmekteyim..
(Bu arada felsefeyle ilgilenmeyi düşünen varsa aranızda..
Akl-ı selim, mumeyyiz bir akla sahip olmadıkca hic bulaşmayın derim, Akılda noksandır, Akleden kalptir!..Ben böyle düşünuyorum..Stoa felsefesine yine de bir bakın derim..:d)
Bu haftaki bölüm,biraz gerilim tarzı sorulardan olsun istedim..
Soru dört..
Kendini öyle bir anlat ki; Dostoyevski'nin 'yeraltından notlar' ya da Tolstoy'un 'insan ne ile yaşar' romanında bulalım kendimizi..)
Soru beş..
En son kimden ve neden özür diledin..Haklısın ben hatalıyim dedin?..Vicdanen rahatsız oldugun olay ne?..Somut cevap istiyorum, ve Reel degil, başrollerinde sanal olan kişiler istiyorum..
Soru altı..
Mizgin, destinys,pejmürde,miralla ve diger giden üyeler; gitmemeleri icin Qasem nasıl bir caba sarfetti?..Uzun zamandır,foruma yeni gelen, benim gibi balıklama dalan uyede yok, Neden ayrısmayı tercih ediyoruz..Qasem yol ayrimindan hoşnut mu?..
Sanal aile kavrami hikaye mi?..
Ne diyordu şiirin sonunda;
Pişmanlık ne tatlı meyvedir; Hiç tadına baktın mı?
"Olmuyoor, olmuyoor, istedigim gibi" olmuyor diye mırıldandıgını..
Bazen boşuna kurek cektigini, alıp başımı gidesim var dedigini..
'Kendinize gelin, burası sadece oyun ve eglence yeri degil' diye haykırdıgını..
Bıktım, usandim, yüzlerce halinizden deyip uzaklaştigini..
...
Son tahlilde; Belki bir umut deyip yola devam ettigini duşünmekteyim..
(Bu arada felsefeyle ilgilenmeyi düşünen varsa aranızda..
Akl-ı selim, mumeyyiz bir akla sahip olmadıkca hic bulaşmayın derim, Akılda noksandır, Akleden kalptir!..Ben böyle düşünuyorum..Stoa felsefesine yine de bir bakın derim..:d)
Bu haftaki bölüm,biraz gerilim tarzı sorulardan olsun istedim..
Soru dört..
Kendini öyle bir anlat ki; Dostoyevski'nin 'yeraltından notlar' ya da Tolstoy'un 'insan ne ile yaşar' romanında bulalım kendimizi..)
Soru beş..
En son kimden ve neden özür diledin..Haklısın ben hatalıyim dedin?..Vicdanen rahatsız oldugun olay ne?..Somut cevap istiyorum, ve Reel degil, başrollerinde sanal olan kişiler istiyorum..
Soru altı..
Mizgin, destinys,pejmürde,miralla ve diger giden üyeler; gitmemeleri icin Qasem nasıl bir caba sarfetti?..Uzun zamandır,foruma yeni gelen, benim gibi balıklama dalan uyede yok, Neden ayrısmayı tercih ediyoruz..Qasem yol ayrimindan hoşnut mu?..
Sanal aile kavrami hikaye mi?..
Ne diyordu şiirin sonunda;
Pişmanlık ne tatlı meyvedir; Hiç tadına baktın mı?
Son düzenleme: