Ben insanların beni pek anladığını düşünmüyorum, çünkü herkes hayata kendi penceresinden bakar, buna okadar kapılmışki insanlar, empati yapmak bile ağır geliyor...
İnsanlar varsa yoksa kendi istekleri ve kafalarındakilerin çözümü için koşturuyor. Oysa benim farklı bir hayatım, farklı bir yapım var...
Hayata herkesten farklı bakıyorum. Arı duru yaşıyorum. Kendi halimde...
Pervasızca çekişmelerin durağından uzak, yalancı hokkabaz insanlardan kaçarcasına bir hayatım var.
Çözmesi imkansız, anlaması mümkün olmayan davranış şekillerim kendime has bir bakış açım var. İnsanları rahatsız eden ürperten düşüncelerim ve yeteri kadar açık sözlü bir yapım var.
Ama anlaşılamıyorum, anlamak istemiyor insanlar, çünkü onların çıkarlarına, hayallerine, düşüncelerine kafalarına çizdiği ben'e aykırı bişeyler var.
Ve en önemlisi ne biliyormusunuz, bu insanlar kontrol hastası, insanları evlerindeki TV kumandası sanıyorlar, istedikleri kanalı açmayınca pili değişebilir yada değişmesi gereken bir kumanda...
Biliyormusunuz aslında koca evrende herşeyin kendi etrafında döndüğünü zan eden koca bir hiçiz... Bu hiçliğin etrafında kendinizi nereye konuşlandırdınız bilmiyorum, ama açıktasınız...