Koşturma bitmedi şimdiki görev Sahra sultanı LGS ye hazırlamak uş;;
İnşaAllah onunda çok güzel yerlere geldiğini görürsün ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@NoktA nin Mezuniyet Kurabiyeleri?
Ekli dosyayı görüntüle 10294
vee başarısında katkı sağlayan okunmuş su hediyeleri
Duyduğuma göre su @Masaru nun bahcesinden cıkıyormuş Gü)))
Ekli dosyayı görüntüle 10295
Mezuniyet pastaları da benden bol bol tüketelim diye 2 tane aldım uş;; :U:
Ekli dosyayı görüntüle 10296Ekli dosyayı görüntüle 10297
hayırlı olsun cane gözün aydın olsun çok mutlu oldum :sr:cici: çok daha iyi yerlere gelmeni dilerim her daim çak))
evet ilahiyat bitirmek zor zanaat gerçekten zoru başardın bundan sonra senden korksunlarai;;
ilahiyattan sonra hukuk okumak istedim gözüm korkmuyordu hiç yürek yemişim gibi hissediyor insanı kendini sende de olursa söyle emi beraber yapalım:glc:
aşçılık olsun o zaman sen nasıl istersen çak)) bol bol pasta yapalım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.