Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kutlama NoktA Mezun Oldu!

@NoktA nin Mezuniyet Kurabiyeleri :) ?
Ekli dosyayı görüntüle 10294

vee başarısında katkı sağlayan okunmuş su hediyeleri :)
Duyduğuma göre su @Masaru nun bahcesinden cıkıyormuş Gü)))
Ekli dosyayı görüntüle 10295
Mezuniyet pastaları da benden bol bol tüketelim diye 2 tane aldım uş;; :U:

Ekli dosyayı görüntüle 10296Ekli dosyayı görüntüle 10297

Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :)

@DeRiN o kurabiyeleri nette hep görüyordum teşekkür ederim uş;; Bu arada okunmuş su deyip geçmeyelim çok etkili sp;;

@EfuL!mEfuL!m is verified member. Pastalarım çok güzel görünüyor teşekkür ederim. Hepimize yeter bunlar vg;;

@NoktA Gozunaydin, tebrikler ederim hayirli olsun. e111
Hedeflediğin yolda basarin hep daim olsun.
@Masaru seninde gozunaydin :))

Amin çok teşekkür ederim @Dil-figar :ks: Aydınlık içinde olasın inş öx;
Gerçekten gözü aydın olsun Masaru hocamızın da, çok emeği var üzerimde. Allah razı olsun ty;;

hayırlı olsun cane gözün aydın olsun çok mutlu oldum :sr:cici: çok daha iyi yerlere gelmeni dilerim her daim çak))
evet ilahiyat bitirmek zor zanaat gerçekten zoru başardın bundan sonra senden korksunlarai;;
ilahiyattan sonra hukuk okumak istedim gözüm korkmuyordu hiç yürek yemişim gibi hissediyor insanı kendini sende de olursa söyle emi beraber yapalım:glc:

benden gelmiyor artık gençlere vasiyet ediyorum iş)))

hayırlı olsun cane gözün aydın olsun çok mutlu oldum :sr:cici: çok daha iyi yerlere gelmeni dilerim her daim çak))
evet ilahiyat bitirmek zor zanaat gerçekten zoru başardın bundan sonra senden korksunlarai;;
ilahiyattan sonra hukuk okumak istedim gözüm korkmuyordu hiç yürek yemişim gibi hissediyor insanı kendini sende de olursa söyle emi beraber yapalım:glc:

Amin teşekkür ederim canım Ra))) Hep beraber güzel günler yaşayalım inş canım benim se)))
Hukuk değilde belki başka bölüm olabilir. Hukuk çok zor benim için ıh;;

aşçılık olsun o zaman sen nasıl istersen çak)) bol bol pasta yapalım

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri