Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Önemli Mesajlarımı nasıl düzenlerim?

Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
lIr3ry
Merhaba arkadaşlar.

Forumumuzda kendi yazdığınız mesajları düzenleme sınırlaması bulunmaktadır.
600 dk ya kadar kendi mesajlarınızı kendiniz düzenleyebilirsiniz. Onun dışında yönetici arkadaşlardan yardım almak durumundasınız.

Özel mesaj ve konunuzun ilk mesajını düzenleyemezler silemezssiniz. Bunuda unutmayın.

Düzenlemek için mesajınızı alt kısmında Raporlamanın yanında bulunan üç noktaya tıklayın ekrana gelen düzenle butonuna basıp düzenleyebilirsiniz.

çok afedersiniz, derdimi nereye yazacagimi bilemedim buraya yaziyorum. gerekirse mesajimi uygun yere tasirsiniz elbette.

mesajlarima niçin ulasamadigimi öğrenmek istiyorum. mesajlarimi ara dediğimde ilk iki sayfa görüntüleniyor ve sonrasi yok. sebebini öğrenebilir miyim acaba?

@asminya, mesajlar silinmedi. Sadece resimler silindi. Mesajların hepsi duruyor ama aram sistemine yansımıyor.
@BaRoNBaRoN is verified member. baksın bir. Arama sistemine yansıtabilirmiyiz bakalım.
evet. lütfen. daha bikaç ay önce ilk mesajıma kadar ulasabiliyorken simdi bunun kisitlanmasini pek sevmedim. sizi diger forumlardan ayiran bir baska güzel özelliğinizdi keza. en azindan benim için. bu mümkün kilinirsa çok sevineceğim. simdiden teşekkür ederim.

@asminya, kısıtlama koymadık. Forumun silinmesine sonra alınmış bir hata. Sen söyledin farkettim. Tüm mesajları kurtardık (resimler hariç) inşallah çözeceğiz. Bizde farketmemişiz. Teşekkür ederim bildirdiği için.

@asminya, kısıtlama koymadık. Forumun silinmesine sonra alınmış bir hata. Sen söyledin farkettim. Tüm mesajları kurtardık (resimler hariç) inşallah çözeceğiz. Bizde farketmemişiz. Teşekkür ederim bildirdiği için.
ben mesajlarima ulasamadigim için kisitlanma olarak telaffuz ettim cümle içinde. bu durumu bile isteye yapmadiginizdan emin olduğum için de ayrica mutluyum. bir insani ya da bir forumu tanimak saniyorum böyle bir sey olsa gerek. farkinda olmadiginizin da farkindayim, ah çok tatliyim bugün. farkindaliklarimi farketmenizi sağladigim için daha çok.fkhaha8

dipnot: en sevdiğim rengi de 2022 hediyesi olarak kabul ediyorum, bu ranki haketmiyor olsam da, varolunuz.

@asminya, sorun giderilmiştir. Arama sisteminde tüm mesajlarına ulaşabilirsin.
50 sayfa 1000 mesaj gösterilmektedir. Daha fazla göster dediğinizde tekrar 50 sayfa bin mesaj daha gösteriliyor. Arama sayfa sayısını çok uzun tutmadım forumu çok kasmasın diye
Sen var olasın. 😊

Son düzenleme:
Üyelerin mesaj düzenlemeye belli bir mesajdan sonra serbest bırakılmasını talep ediyorum.
Bazen sonradan okuyunca mesajı yanlış kelime foruma ekleniyor.
Yönetimi sürekli rahatsız etmemek adınadır bu düşüncem,,, 🙃
Abla bazı üyeler mesajlarını silme eyleminde bulundu geçmişte , yada adam küfrediyor sonra dönüp düzeltiyor nişey olmamış gibi o yüzden kısıtlı

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri