ZARiP
FK Meteorolog
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Qasem Ek ödeme ile alakalı bir zam görmedim daha ben kendi bakanlığımızda.
Sol haber ve sözcüde gördüm az önce sadece, ha bir de vermeyi planlıyorlarmış daha.
Ayrıca imamların hepsine değil, gassallara sadece ek ödeme.
Diyaneti bilmem, çokta bilmekte istemiyorum aslında, cemaat ya da tarikatlara bağlı ve en önemlisi imam arkadaş edinmeme sözüm vardı kendime lisedeyken ve hala bunu sürdürüyorum çok şükürBu arada gasallar imam değil anektodu düşmek lazım...
Ha bu arada Diyanet denen kurum Kemalist sistemin dini denetim altında tutmak için kurmuş olduğu bir kurumdur. Nedense en çok şikayet edenlerde onlar
Anlamadığım şu...
İslami hareket olarak Biz diyanete hep karşı olduk, Kemalist sistemde hep eleştirdi durdu...
Bu kimin kurumu acaba.
Ya cidden bazen anlamakta sorun yaşıyorum.
Zarip hocam ben devletin yaptığı hiç bir ek ödemeye karşı değilim. Mesaisinden fazla harcama yapan her kurumun memuruna yapsın... Yandaşa peşkeş çekmekten iyidir.
Netflix de görmüştüm bi bakayım tskler güzel ayakkabılı bridaAmerican Murder: The Family Next Door
2018 yılında Shanan Watts adlı bir annenin ve iki küçük kızının kaybolmasının acı hikayesi.
Ham görüntülerle çekilmiş bir belgesel. Sarsılmamak elde değil. - Tavsiye..
Netflix de görmüştüm bi bakayım tskler güzel ayakkabılı brida
Düşman değilim ayakkabıların güzel
Tavsiyenizi gözden gecirecem en kısa zamanda![]()
Bahsettiğiniz bu ayakkabım galiba:gulucuk:
Teşekkür ederim, ayakkabı ve çanta zaafımın olduğu doğrudur.
Evet izleyin, yani belgesel izlemek benim için apayrı bir zevk olduğu için.
Belki hoşlanmayabilirsiniz siz izlediklerinizden. İlginiz varsa bakın derim ben.
@Brida karantinamin ikinci gecesinde uykum kaçınca izledim acı sonla bitmesi üzdü bu erkek terörü heryerde malesef
Yukardaki haberi de izledim bugün okumuş cahil adamdan daha berbat bir şey yok Bu hayatta
Sanki bugün biraz daha kötüyüm agrım ateşim vardı bide burnum akıyor genzim yanıyor çok ağır atlatmam inşallahAh sormayın, birde tüm koltukları kapmışlar malesef. İndirebilene askolsun.
Siz nasil oldunuz? iyisiniz insallah.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.