Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Mesaj Gönder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avukata gidicem perşembe günü param yok tazminat teklifi gelmişti onuda açıcam az pis adamların temiz parasını yiyelim.. dava geçtimi sandınız lan . devlet işleri yavaş işler ama iyi işler hayılı işler . haklı ol yeter

erdoğan neden başarısız, çünkü dostu bahçeli.
:gulucuk: sevdim bu lafı.

bahçeliyi seviyorum bende artık, onun sayasinde mr.dolar, mr.faiz, miss enflasyon bu üçlü.
bi de devlet abileri erdoğanı aşağı çekip duruyorlar, dibi bulmaya az kaldı.

vay anasını erdoğan gitsin ama üke batsın diyorlar .. yani ülke batarsa batsın ama erdoğan gitsinde diyorlar ... e yine vay anasını erdogan fena batıyor herkese ve vay anasını ya vatan hainlileride sevmiyor erdoganı hani düşmanın düşmanı komşu kızı sibeldi ? :haha:
kadi inanır ne güzel diyo la .. BİR EV BİR ARABA BİRDE SİBEL :haha: ama sibelin aklı başka yerde tabi tuzum kurusun diyip kendini falan filan inter milanlarla maça soktu.. 2 penaltı bir gol oldu ..
yaşar ustada gitsin bak beyim desin. ezditmem yedirmem desin ama adam yiyip bitiriyor olsun.. birde birde ajdarı özledim lan nanee nanee nane .ikita muzzz muzz gündemin bunlarla dolu olmasını isteyenlerle falan filancı kişiler aynı kişiler la

Lütfen, sokak hayvanlarının yaşam hakkına saygı duyun, buna engel olmayın.
Az anlayabilen olduğunuzu herkese göstermekte ısrarcı olmayın.

Reparturarımı kimselere açmam seviyeniz düşük.. ilk tanışmamla son konuşmam kesinlikle aynı değildir.. nabza göre şerbet bizdekisi..

Hayvancılık ve tarım sektörünü de çökerttin. Sağol valla.
Ülkeyi mahvetmek üzere geldiğin konusunda hemfikir miyiz?

Yooo kessinlikle hemfikir değiliz...
Bir şeyi çökertmek için o şeyin öncelikle var olması gerek. Türliyede tarım ve hayvancılık bu hükümetle çökmüş değil, bu hükümet te diğerleri gibi bu konuda baya bir beceriksiz...

sizinle hemfikir olmayı beklemiyorum zaten:) olursa bile inanmam.

erdoğan neden başarısız, çünkü dostu bahçeli.
:gulucuk: sevdim bu lafı.

bahçeliyi seviyorum bende artık, onun sayasinde mr.dolar, mr.faiz, miss enflasyon bu üçlü.
bi de devlet abileri erdoğanı aşağı çekip duruyorlar, dibi bulmaya az kaldı.
12eylülü gördünmü @Brida gördüysen busekılde yorum yapman anlamsız ?

12eylülü gördünmü @Brida gördüysen busekılde yorum yapman anlamsız ?

Bazi bazi forum arkadaslarimin da yorumlari bana manasiz ve anlamsiz gelse de.
Kimsenin ne yorumuna yorum katiyorum, ne de yorumunu elestiriyorum. Herkesin bir hayat yorumu var neticede.
Bu forumda nicin benim yorumlarim boyle tepe noktada bunu da merak ediyorum dogrusu.
Bazen cevabini bildigim sorulari da sormasini severim o ayri:)

Tepede olan bişey yok yazılarına bakarak sordum herkez özgürdür ben sadece 12eylülü görmüş olma ihtimaline dayanarak yazdım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri