Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Mesaj Gönder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepede olan bişey yok yazılarına bakarak sordum herkez özgürdür ben sadece 12eylülü görmüş olma ihtimaline dayanarak yazdım ?

Ergen bile sayilirim merak ettiğiniz buysa.
20li yaslarimin ortasindayim.

@BaRoNBaRoN is verified member., bizim bu ülkede en çok birbirimizi suçlamadan yaftalamadan ötekileştirmeden, birbirimize farklı düşündüğümüz kabul ederek, kendi fikirlerimizi dayatmadan birbirimize konuşmaya ihtiyacımız var. Maalesef ülke buna müsait değil.

Şöyle bakmak lazım, Bu insan bunca yıl yaşamış, okumuş, araştırmış görmüş şimdiye dek vardığı sonuç bu, bundan sonra ne olur bilinmez ama onu öyle kabul etmek gerek, biz düşüncemizi söyler geçeriz.

Mesela Adam Allah yok diyor, bugüne kadar ki tecrübe ve düşüncelerinden bu kanıya varmış, öyle düşündüğü için adamı dövecekmiyiz :) Bende vardır der geçerim. Merak eder sorarsa bu kanıya nerden vardın düşüncemi söyler, ne düşündüğünü bile merak etmem yola devam ederim.
Ha diyeceksin ki sen neden yoktur dediğini merak etmiyormusun, sen sormayacakmısın. Dayak yemeye hiç niyetim yok :)

Bizim halk olarak birbirimizi anlamaya ihtiyacımız var...

bana allah yoktur aşa oyle bır sey sozkonusu dahı degıldır kelımesını kullansın ıza ederım birbirimizi anlarkende eskılerıde dusunmek lazım buzaman kadar neler olmus neler bıtmıs ben espırı mayetınde dayak derım sukur kımsedende korkumuz yoktur susmayı tercıh ederım bazı durumlarda oda konu safsaklanmasındıye :)

Kulağın çınlasın AOG :)
Birgün forumun birinde adam bana Allahı ıspat edebilecek biri varsa çıksın demişti. Hatırlıyorum tartışma 170 sayfa falan sürdü...
Hiç uslubu mu bozmadım. Asla çıkışmadım. 6-7 ateistti.
Sonuç mu ne oldu. 170 sayfada yemediğim hakaret işitmediğim küfür kalmadı neredeyse :)

Birdaha mı tövbe, inanıyorsa inanmasın. Benim düşünceme ihtiyacı varsa söyler geçerim cevabını dinlemekte istemem.
Tecrübelerle sabittir :)

Sayın Recep Erdoğan bu mesajım sana .. Napıyon ?

Ben yemiyorum reis' ama yapacak birşey yok insanız diyorum hani. takıntı etmiyorum sorun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri