Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@BaRoN, bizim bu ülkede en çok birbirimizi suçlamadan yaftalamadan ötekileştirmeden, birbirimize farklı düşündüğümüz kabul ederek, kendi fikirlerimizi dayatmadan birbirimize konuşmaya ihtiyacımız var. Maalesef ülke buna müsait değil.
Şöyle bakmak lazım, Bu insan bunca yıl yaşamış, okumuş, araştırmış görmüş şimdiye dek vardığı sonuç bu, bundan sonra ne olur bilinmez ama onu öyle kabul etmek gerek, biz düşüncemizi söyler geçeriz.
Mesela Adam Allah yok diyor, bugüne kadar ki tecrübe ve düşüncelerinden bu kanıya varmış, öyle düşündüğü için adamı dövecekmiyiz Bende vardır der geçerim. Merak eder sorarsa bu kanıya nerden vardın düşüncemi söyler, ne düşündüğünü bile merak etmem yola devam ederim.
Ha diyeceksin ki sen neden yoktur dediğini merak etmiyormusun, sen sormayacakmısın. Dayak yemeye hiç niyetim yok
Bizim halk olarak birbirimizi anlamaya ihtiyacımız var...
bana allah yoktur aşa oyle bır sey sozkonusu dahı degıldır kelımesını kullansın ıza ederım birbirimizi anlarkende eskılerıde dusunmek lazım buzaman kadar neler olmus neler bıtmıs ben espırı mayetınde dayak derım sukur kımsedende korkumuz yoktur susmayı tercıh ederım bazı durumlarda oda konu safsaklanmasındıye
Kulağın çınlasın AOG
Birgün forumun birinde adam bana Allahı ıspat edebilecek biri varsa çıksın demişti. Hatırlıyorum tartışma 170 sayfa falan sürdü...
Hiç uslubu mu bozmadım. Asla çıkışmadım. 6-7 ateistti.
Sonuç mu ne oldu. 170 sayfada yemediğim hakaret işitmediğim küfür kalmadı neredeyse