Duyurular Mayıs Ayı / Ayın Üyesi Kervan abi :) (2 Izleyici)

• Kullanıcı Meva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Duyurular
Ohhhh, kervan dedirttim ya ceteye ölsem gam yemem..:dfg
Kervan hemen hemen her ay listedeymiş, en fazla aldigi oy 2 filandır, şimdi mi farkettiniz..;)
Agzi var dili yok..masaallah..eger buraya yazmazsa kesin bot..:d

Ben meva'ya liste sundum, gerisi onun bilecegi iş..;)
Efulim
Qasem
Spesifik
Baron
Yaren
Bomba gibi liste..bundan daha guzel bir liste mi olur..:) ben bile su listeye oy verirken, digerine üzülurum haa..dfg

He şimdi farkettik😏 illa söylenecen bu listenin çoğu yönetimden zaten yönetimi bir defa yarıştırdın 😏 yönetimden isim seçmiyoruz :) kervan abi sen bu adama bakma söylenip duruyor boşuna huysuz denmemiş 😏 tekrar Tebrikederim abi :)

Meva, aykırı ol, özgür ol, cılgın ol, sen listeye o isimleri yaz, sana kimse itiraz edemeez, hem kanun mu var yonetimdeki isimler eklenmez diye..Baktim dolunay eklenmiş..Azcık, biraz cesur ol..:dfgs

Müstahsen performansın iyi bi daha ki ay bi degerlendireyim seni :)
Senin dediğin olmuyor bu arada herkesin kendi aklı var demi ha bir de canı var kimi isterse ona oy verir :)

Tamm deyip pes etmeyecem😀😏 bir dahaki ayın üyesi anketinde görüşürüz o zamana kadar kafa dinlemek istiyorum 😏

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri