Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyurular Mayıs Ayı / Ayın Üyesi Kervan abi :) (2 Izleyici)

@SiyahSancaktaR, Kadim ağa da olmadım demedim.👑 Seni de baş yardımcım ilan ediyorum abifkhaha8

Ohhhh, kervan dedirttim ya ceteye ölsem gam yemem..:dfg
Kervan hemen hemen her ay listedeymiş, en fazla aldigi oy 2 filandır, şimdi mi farkettiniz..;)
Agzi var dili yok..masaallah..eger buraya yazmazsa kesin bot..:d

Ben meva'ya liste sundum, gerisi onun bilecegi iş..;)
Efulim
Qasem
Spesifik
Baron
Yaren
Bomba gibi liste..bundan daha guzel bir liste mi olur..:) ben bile su listeye oy verirken, digerine üzülurum haa..dfg

He şimdi farkettik😏 illa söylenecen bu listenin çoğu yönetimden zaten yönetimi bir defa yarıştırdın 😏 yönetimden isim seçmiyoruz :) kervan abi sen bu adama bakma söylenip duruyor boşuna huysuz denmemiş 😏 tekrar Tebrikederim abi :)

Meva, aykırı ol, özgür ol, cılgın ol, sen listeye o isimleri yaz, sana kimse itiraz edemeez, hem kanun mu var yonetimdeki isimler eklenmez diye..Baktim dolunay eklenmiş..Azcık, biraz cesur ol..:dfgs

Müstahsen performansın iyi bi daha ki ay bi degerlendireyim seni :)
Senin dediğin olmuyor bu arada herkesin kendi aklı var demi ha bir de canı var kimi isterse ona oy verir :)

Tamm deyip pes etmeyecem😀😏 bir dahaki ayın üyesi anketinde görüşürüz o zamana kadar kafa dinlemek istiyorum 😏

Ey ahali..Dolunay bana dedi ki;
"Yemin ederim kadın olsan yuva yıkarsın sen :).." puhahaa..

Ay sanki yalan dedim doğru valla yıkarsın sen :) ama bizi yıkamazsın onu da diyeyim :)

Ayy ilk defa oy verdiğim biri birinci oldu 😀 çok mutluyum :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri