Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Film Analiz LABİRENT 3 seri (1 Görüntüleyen)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZiLaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZiLaN

🌼🌼🌼
Özgün Üye
FK Üyesi
Puan 113
Çözümler 0
ZiLaN
LABİRENT 3 seri

Ekli dosyayı görüntüle 10549

Thomas bir anda uyanır ve yukarı doğru hareket halindeki bir asansörde olduğunu fark eder. Asansörün kapıları açılınca karşısında kendi yaşlarında bir grup genç görür. Koloni gibi görünen bu grup, onu bir kayranda karşılamıştır. Devasa büyüklükteki duvarlarla çevrelenen bu geniş alanda Thomas ne kendisini, ne ailesini ne de geçmişini hatırlamamaktadır. Dahası karşısındaki “Kayranlılar” da tıpkı kendisi gibi buraya nasıl ve neden getirildiklerini bilmemektedirler. Tek bildikleri şey, her sabah labirente gidilen dev bir kapının açıldığıdır. Güneş batarken ise kapı kapanıyordur. Üstelik her 30 günde bir asansörle gruba yeni bir genç gelmektedir. Thomas'ın ardındansa beklenmedik bir şekilde, bir hafta sonra Teresa adında bir genç kızı bırakılır. Thomas şimdi hem kayran sakinlerinin hem de geçmişte bir yerlerden hatırladığı bu labirentin sırrını çözmeye çalışacaktır.

üç seri şeklinde olan fantastik ve aksiyon dolu sıkılmadan izleyebileceğiniz güzel bir film ben çok çok severek izlemiştim ve çok arkadaşıma da izletmiştim ah ben yok muyum ben :T: :T: :glc: neyse işte zombiler için tedavi arayan bilim insanları ve onların deneklerinin yaşam mücadelesini anlatıyor ihanet dram eğlence macera aşk dostluk vesaire ne arasanız var ki başroldeki çocuk ve arkadaşları zaten sizi diziye bağlıyor rh;; ben thomas ve minhocuyum ona göre :T: izleyin gene güzel beğenme olasılığı yüksek demedi demeyin sonra rh;;

Bunu asla spohi vermeden yorumlayamammmm :D

@Hifa, az daha bende yapacaktım inanki :glc:

İlk izlediğim bölüm 2 bölümdü. Diğerlerinden aynı tadı alamamıştım :)

gerçek ben neden üçünü beğendim ki :rhrh: :rhrh: :rhrh:

Önce kitaplarını okuyup sonra filmlerini izlemiştim. Filmi de kitabı gibi memnun etmişti beni .
@ZiLaN thomas çok sevmesem de minho epey severim:gulucuk:

İlk bölüm özellikle labirent mükemmeldi. Yaşm mücadelesi, kurallar, kurallara baş kaldırı vs şahane işlenmiştir. Heleki kaçış planı on numara. Lakin 2 ve 3 özelikle labaratuvar sahnesi beklentim karşılamadı. Ama izlenmeye değer ve kaliteli üç serinlik bir film. Keyifle izleyebiliriz.

Puanım 10 / 7

bu seride net olarak beğendiğim bölüm ikinci bölümdü.diğerlerini pek sevmedim.yine de seriye puan vermek gerekirse,

10/7

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri