Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mizah Komik Sözler.. (Mizah) (1 Görüntüleyen)

  • “Alıp başımı gidesim var da aklımdakileri valize sığdıramıyorum.”
 
Kıza; "Seninle ciddi düşünüyorum." dedim, "İspatla" dedi. Takım elbise giyip oturdum karşısına, şu an ülke sorunlarını konuşuyoruz.
 
Fırıncı bak sana sıcacık ekmek veriyorum dedi. Abi nasılsa eve gidince annem bayatları yedirecek dedim. Sarıldık ağlaştık.
 
Yapılan araştırmalara göre; kadınların çoğu 30 yaşına kadar trip 30 yaşından sonra ise terlik atıyor.
 
Biz Anadolu'ya göç ederken; Çinliler falan bizim arkamızdan "gerçekten gittiler mi " diye baktıkları için gözleri kısıldı.
 
Filmlerde adam bombayı patlamasına 1 saniye kala imha ediyor. Ben 3 saat olduğunu görsem bile korkudan ülke değiştiririm.
 
Dilenciden para çalayım dedim, tekerlekli sandalyedeki adamı ayaklandırdım. Çok mübarek bir insanım.
 
Babam takdir getir bilgisayarını yenileyeceğim dedi, bende getirdim. Geldi F5′e basıp gitti.
 
Bana gitmem için 3 neden söyle. Neden, neden, neden…
 
Bu güzellik, bu zekâ, bu akıl, hele şu anlam dolu gözlerin büyüsü, Allah bütün güzellikleri bir yerde toplamış. Neyse kendimden çok bahsettim eee senden ne haber.
 
Eline almış bir çiçek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem çiçek nereden bilecek.
 
Şimdi anıyorum Mona Lisa tablosunun neden bu kadar sevildiğini; Kadın konuşmuyor abi.
 

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri