- Katılım
- 31 Ocak 2021
- Mesajlar
- 3,195
- Tepkime puanı
- 14,737
- Puanları
- 113
- Burç
- Aslan
- Memleket
- Trabzon
- Cinsiyet
- Medeni Hal
- Takım
Malzemeler:
1 adet kabak
½ avuç kıyılmış taze kişniş
2 yemek kaşığı tam buğday unu
1 adet yumurta
1 avuç rendelenmiş az yağlı kaşar
4-5 adet şeker domates
Taze fesleğen
Zeytinyağı
½ çay kaşığı tuz
½ çay kaşığı karabiber
Yapılışı:
Kabağı rendeleyin ve suyunu iyice sıkın.
Suyunu sıktığınız kabak rendelerini derin bir kaseye alın.
Üzerine taze kişniş, yumurta, tuz, karabiber ve unu ekleyerek iyice karıştırın.
Bir tavaya zeytinyağını alın.
Kabaklı harcınızı tavaya yayın.
Arkalı önlü pişirdikten sonra üzerine kaşar, domates ve fesleğen ekleyip,tavanin kapağını kapatıp kasar eriyene kadar pişirip,dilimleyerek sıcak bir şekilde servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.