Arşiv Karalama Defteri (1 Görüntüleyen)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olurda bir gun pırasa pisirmek isterseniz ve limonunuz da yoksa,market içinde ūşeniyorsanız kardesiniz de gitmemek için inat ediyorsa care biter mı bitmez,portakal suyu koyun oyle pişirin.:D

Sonuç ne derseniz fkhaha8
Içinde havuçta koyduğum için azıcık tatlı oldu Allah'tan kendine göre yapmışım.
Pirasa limonsuz olmaz,ekşilik istiyor.👌

@Dil-figar, Şaşiricaksınız ama ben portakalsız pırasa pişirmem onsuz sultanım da yemez fakat limonda olucak tabi fkevet1
Enginar da portakalsın olmaz Osmanlı mutfağında portakal yemeklerde sıkça kullanılır.

Peki, insanlar nerde?” dedi küçük prens. ” İnsan kendisini çölde çok yalnız hissediyor.’’ ‘’İnsanların içinde de öyle hissedersin’’ dedi yılan. ”Arada pek fark yoktur.”
Küçük prens

Adaletinize Tüküreyim Yüce Türk mahkemesi ve onun yardımcıları Hakim Cellatlar !...

Kadını yüceltmek korumak adı altında bizleri ya potansiyel suça teşvik yada intihara sürekleyen katilsiniz siz !...

Sizlerin oyununuza gelmedim gelmem karıncayı incitmem ben kendimi incitirim anca !..

En değerli varlığımi yavrumu da elimden aldınız eseriniz le övünün !..

Rabbimin gazabı üzerine ateşiniz bol olsun ahirette görüşüp hesaplasacagiz nasılsa !...

Siz vicdanınızla rahat uyuyorsaniz sorun yok !..

Dünya sizin olsun artik benim işim yok uğraşım yok bu dünya icin!..

Lanet olsun istisnalar hariç mendebur varlığınıza hayat söndüren tüm kadınlara !....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri