Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Karalama Defteri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Memlekettimde cenazede yemek yedirme olayını sonun da kaldırmışlar çok mutlu oldum sonun da yıllarca bunun savaşı verilmişti cenaze evinin yemek dağıtmayı Allahin emriymis gibi yapması çok hazindi.
Şimdi mahalle bakkallarindan veresiye defteri silme öğrenci yurdu kuran kursu ve yetim sevindirmeye dönmüşler hamdolsun..

Bizler kimliklerimizin esiriyiz.
Sınırlarını kendi çizdiğimiz, sebep ve sonuç ilişkilerini kendimizin kurduğu hapishanelerde hayat sürüyoruz.
Zihinlerimizide hayatlarımız gibi prangalamış, pazarlığa çıkarmışız...

Nietszche ne kadar doğru söz dizelemiş “Bazı şeyleri yarım bileceğine,bir şey bilme daha iyi …

Biz ise milletçe her şeyi tastamam bilirim havası estirmekte çığır açmaktayız.
Azizim bir şeyi de bilmeyin yada biliyor gibi yapmayın inanın abes ve itici oluyorsunuz rica ediyorum.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Konuşunca ırmaklar gibi coşup akmak isterim ki akarımda..
Lakin her niyetlendigim de illa birisi durduyor ya bir şekilde kendime lanet ediyorum durduruna değil ..

İnstagram uygulamamı sildim tek sosyal medyamdı Şuan böyle iyi sadece YouTube kanalımla devam edeceğim ve anladım ki instagram zamanımdan yüklüce dakika çaliyormus. fkuf0

Öleceğini bildiği halde başına gelen tüm musibet'lerden
Ders Almayan Tek Canlı bende dahil,İnsandır.
Her Gün ortalama 200 kişi ölüyor.
İnsanlar Hala Eylenme gelecek yılı kutlama derdinde.
Merhametli Rabbimin Sözü Geldi Aklıma.
''Şüphe yok ki insan, Rabbine karşı pek inatçıdır, pek nankördür.''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı ekonomik paket sonrası Dolar/TL 18.36 seviyelerinden 12.27'ye kadar indi. 20.80 seviyesindeki Euro/TL ise 14.07'ye geriledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri