Olur bana uyarEee bizimki yerine de seninkini kutlasınlar![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olur bana uyarEee bizimki yerine de seninkini kutlasınlar![]()
Çok teşekkür ederim canım@Meva cm geç kaldım :$ mutlu yıllar diliyorum iyi ki doğdunn iyi ki varsınn![]()
bir gelip bir ay kayboluyorum bende anlamadımÇok teşekkür ederim canımsende İyi ki varsın
forumda daha çok ol seni forumda daha çok görmek beni çok mutlu eder
![]()
Artık ortadan kaybolma seni burada görmek güzelbir gelip bir ay kayboluyorum bende anlamadım![]()
Teşekkür ederimGüzel seneler
Evet yaa bitmeyen doğum günü gelecek seneye kadar kutlarızMeva arada akışta görüyorum iyi ki doğdun meva diye,,
Bayağı bayağı her gün neredeyse doğmuşsun zamana yayılmış doğduğun gün,,
Kutlamayla öyle hemen bitmiyormuş
Yine yeniden her gün güzel doğmalara diyelim,,,![]()
Olur bence, şahsımca hiç sorun olmazEvet yaa bitmeyen doğum günü gelecek seneye kadar kutlarızteşekkür ederim canım
![]()
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.