Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kutlama İyi ki Doğdun Meva 🥰

Doğum günün hayırlı olsun mübarek insan,,, 🌹🙃
Rabbimiz yeni yaşını ve yaşayacak olacağın yılların içinde huzur dolu nice güzel yıllara inşallah tüm sevdiklerinle birlikte,,, 🥰🌹🙃
Teşekkür ederim caniimm♥️

Hacı abi niye doğdun de hele :)
Cevabını bilmdegim soruları niye soruyorsun 😒😒
Amaa iyi ki doğmuşum iyi ki buradayım iyi ki beni tanımışsiniz foruma neşe katmişım🤭
Allahım yaa neler söylüyorum ozguvene bak 🙈🤭

Biraz geç kalsam da doğum günün kutlu olsuuunfkmutlu0 Nice mutlu sağlıklı huzurlu güzel yılların olsun inşAllah.
Lacivert olmasa da yakın tondan bu çiçekler hediyem olsunfkcicek4fkcicek4fkcicek4
Ayy tatlım cevap yazmayı unutmuşum 🙈 çok teşekkür ederim görmesem de samimiyetini , içtenliğini çok seviyorum iyi ki varsın ♥️ 💐

Meva sen bugün yine mi doğdun, daha geçen senin doğum günündü :)
Aaa sende Akrepsin ozaman :)
Gelecek seneye kadar doğum günüm kutlanabilir sonrası yeni doğum günüm için kutlama 🤭 bitmeyen doğum günü kutlaması 🤭🤭

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri