Tartışma İsteseydim CHP İstanbul ve Ankara’yı alamazdı!!! (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma alanı
Rasim Ozan Kütahyalı’nın canlı yayında söylediği sözler dikkat çekti. Kütahyalı, "İsteseydim İstanbul ve Ankara’yı CHP alamazdı" dedi.

Bunlara nekadar sabredeceğiz daha???
İktidarın başımıza bela ettiği bu ayaş takımını nezaman kadar dayanacağız?

Kendisini belirli dönem bir noktaya kadar sever takip ederdim keza eski eşi nagehanıda son seçimler öncesinde eşinin saf değiştirmesi kendisinin ise nötr durması sebebiyle antipati oluştu cahil yada boş kimseler diyemeyiz sadece ara sıra alkol kullandığını kendiside itiraf etmiştir muhtemelen bunun etkisiyle bu konuşmayı yapmış olmalı

Ben Fethullah Gülen'in Türkiye'nin geleceğine çok yararlı bir insan olduğunu düşünüyorum. Ben Fethullah Gülen'i seven bir insanım. Fethullah Gülen'in küresel bir ufku olduğunu düşünüyorum. Tayyip Erdoğan'ın siyasi liderliğiyle Fethullah Gülen'in manevi önderliği arasında son derece paralel bir dünya görüyorum. İkisi de imparatorluk ufkuna sahip 2 büyük adamdır.
Bu memleketin efsane savcısı, bir simge adam olarak benim de çok önem verdiğim ve değer verdiğim Zekeriya Öz, yeni aktif göreve atandı. Ben Zekeriya Öz'ün görevinden alınmasına karşıydım. Zekeriya Öz gibi simge bir isim bile kızağa çekildi.
diyen bir yorumcu kendisi.

Yapacağı iş ''yorumculuk ve köşe yazarlığı'' iken,olmadık yerlerde burnunu çoğu şeye batırdığı için her programdan mutlaka sorunlu ayrılmıştır.
Yani işin özüne bakacak olursak çokta dolu konuşmadığını görebiliyoruz.

Bu adam futbol yorumcusu değilmi ya ne ara siyasete atıldı ülkede at koşturmak buna denir sanırım herkes bilirkişi şu memlekette ama icraata gelince kem küm chp hdp sayesinde aldı istanbul ile ankarayı inkar edemezler.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri