@SiyahSancaktaR, anlamamıştım kusura bakma lütfen abi ? testereyi izlemiştim bakayım bu ikisine teşekkür ederim ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rabbim yar ve yardımcın olsun inş değerli muhterem kardeşim benim..@Qasem torpilin adı olmuş referans. Nereye başvurursam başvurayım referansım yoksa hiçbir şey olmuyor. Başvurduğum şeylerde burs yani. Öğrenci iken hayata bizi adaletsizlik ile hazırlıyorlar. Sonra da karşımıza geçip adalet hak hukuk diyorlar ya ağızlarına bir tane kürek ile çarpasım geliyor.vg;;;Şöyle bir şey yapsam rahatlarım herhalde:gulucuk:
Öyle hakikatli söyledinki değerli Üstadım diyecek bir şey bırakmadın bana varolasın...@SiyahSancaktaR, öyleleri dünya oldukça hem sanalda hemde reelde hep varolacaklar.
Klavya arkasına geçip, vicdanını, dürstlüğünü, insanlığını unutanları hayatında tutma. Nezaket sahibi olmayanları, arkandan konuşanları, onla bunla senşn hakkında konuşup açık arayanları hayatından çıkarki üzemesinler seni...
En çokta dost dediklerin yaralar...
Bu yüzden dostları ince eleyip sık doku usta.
Sen ne olursa olsun adamlığından, kişiliğinden, karekteri den ödün verme. Sen sana yakışanı yap, herkes kendine yakışanı zaten yapıyor...
Takma be usta...
Takınc değişmiyor hiçbir şey...
| Eşleşme Yüzdesi | Forum | Konular | Konu Sahibi | Görüntülenme |
|---|---|---|---|---|
|
60%
|
İlgilenildi | 0 11 | ||
|
60%
|
İlgilenildi | 0 4 | ||
|
60%
|
İlgilenildi | 8 30 | ||
|
60%
|
Forum Oyunları |
Yaz-çiz
İçinden Geçeni Söyle
|
1876 36107 | |
|
43%
|
Forum Oyunları |
Yaz-çiz
İçinden Geçeni Fotoğrafla
|
11 758 |
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.