Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen içinden çıkamadığınız durumlar olur haykırmak ister avazınızın çıktığı kadar bağırmak isterde yapamazsanız o zamanlarda hayko cepkin dinleyin şarkı söylüyormuş ayağına bağırıp çağırıp rahatlıyorsunuz yalnız sadece dinleyin görüntü bazen ürkütebiliyor :)

Çay koy keçeli yeniden başlıyoruz :)

Arapça kursum başladı çok sevindim ketebe, ketaba, ketebu bu cümleleri özledim kimbilir belkide öğrendikten sonra haberleri Arapça olarak eklerim ?

@MevaMeva is verified member., nasara,yensuru,nasran,nasirun Gü)))zamanında maksuda kadar geldim fakat orada kaldım vaktim yoktu.
Çekimler ilginç şekilde hiç unutulmuyor bu bir efsun olmalı ve değişik lezzet alınan ders başarılar canımuş;;

@EfuL!mEfuL!m is verified member. teşekküredrim canım :sp2: kesinlikle öyle çekimleri çok sevdim biz baya bi ilerledik ama çekimler efsane ? bende unutamıyorum hep dilimde :) yalnız ne kadar dilime dolansada hala karıştırıyorum çaktırma ?

Evde bedava konser veriyorum full arabesk üstelik ? bizimkiler mayışmaya başladı gibi ?

Rize'de düğün çekimlerinde gelin ile damadı köpek kovalamış çok güldüm ? bu bir haber aslında ama foruma eklemedim burdan söyleyeyim bari neyse daha fazla gülmeyeyimde başıma gelmesin ?

Her yıl fazladan büyümek düştü payımıza omuzların kaldırabileceğinden fazlasını aldık büyüdük mü yoksa hiç mi olduk nereye kayboldu bunca yıl çocuk olduk mu gerçekten yoksa sadece camdan mı izledik gözleri gülen çocukları büyümek bu muydu yoksa biz hiç doğmadık mı henüz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri