Arşiv İçinden Geçeni Söyle (7 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sitede hiç tanımadığım biri var,ona gerçekten uyuz oluyorum,hiç kendisi gibi davranmadığını düşünüyorum ve hislerimde kolay kolay yanılmam...

Vaka sayıları açıklanınca çoğu kişi gibi ben de şaşırdım.
Sayılara değil ama çoğu kişinin şaşırmasına.
(alıntı)

Arkadaşım bi sofra hazırlamış of off ziyafet var bu gece

Yemek yapılacak forma utuleyecem bide 4 de nöbete gidip calisacam
Zalimsin hayat

şimdi ben yatıcam belki kalkınca güzel şeyler olsun istiyorum. yoksa hepinizin ağzını burnunu kırarım dünya nolur azıcık cennet olsun azıcık be birazcık nolur yokmu hiçmi yok

Bepanthen ve Evigen: Bir cam kasede 1.5 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 ampul bepanthen ve 1 ampul evigen malzemelerini iyice karıştırın.
Saç diplerine masaj yaparak uygulayın. 45 dakika kadar bekleyin, ardından ılık suyla duruluyabilirsiniz..
-ben dr.mun önerisiyle 3 saat bekletiyorum, ayrıca 2 evigen, 1 bepanten ölçüsü ile saç dökülmem ve saç kopmalarım durdu gibi görünüyor,
belki de plasebo etkisi olabilir bu. bekleyip görelim. haftada iki kez yapmaya devam edicem ve lütfen iyi gelsin.

Bepanthen ve Evigen: Bir cam kasede 1.5 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 ampul bepanthen ve 1 ampul evigen malzemelerini iyice karıştırın.
Saç diplerine masaj yaparak uygulayın. 45 dakika kadar bekleyin, ardından ılık suyla duruluyabilirsiniz..
-ben dr.mun önerisiyle 3 saat bekletiyorum, ayrıca 2 evigen, 1 bepanten ölçüsü ile saç dökülmem ve saç kopmalarım durdu gibi görünüyor,
belki de plasebo etkisi olabilir bu. bekleyip görelim. haftada iki kez yapmaya devam edicem ve lütfen iyi gelsin.

Bu karışımı şampuanınada kullanabilirsin
2 tüp evigen
2 tüp bephanten
Bir tatlı kağışı yada yemek kaşığı bademyağı şampuanına karıştır.
Saçlarını onunla yıka ama saçında en az on dk dursun.

Kombin yaparsan eminim daha çok fayda görürsün.
Ama sen kullanacaksın 1 tüp at çünkü zaten harici olarak kullanıyorsun.

Bu karışımı şampuanınada kullanabilirsin
2 tüp evigen
2 tüp bephanten
Bir tatlı kağışı yada yemek kaşığı bademyağı şampuanına karıştır.
Saçlarını onunla yıka ama saçında en az on dk dursun.

Kombin yaparsan eminim daha çok fayda görürsün.
Ama sen kullanacaksın 1 tüp at çünkü zaten harici olarak kullanıyorsun.

aslina bakarsaniz, bu bepanthen den ilkin 5 tane ignesini yaptirdim faydasi olmadi.
aradan bir hafta geçti, sonra dr.mun bana önerdigi karisima basladim hemen farkini gördüm.
sampuana karistirmayi dermatologum pek önermiyor, o yüzden ben yapmadim.

Bitsede gitsek sıkıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri