Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çarşamba demiştiniz.. ben oradan bakınca akıllı görünen saf gibimi duruyorum.. ya sabır

Bu sitede hiç tanımadığım biri var,ona gerçekten uyuz oluyorum,hiç kendisi gibi davranmadığını düşünüyorum ve hislerimde kolay kolay yanılmam...

ölüyom.. ama yarın full yatacam .. hayırlı cumalar

şimdi ben yatıcam belki kalkınca güzel şeyler olsun istiyorum. yoksa hepinizin ağzını burnunu kırarım dünya nolur azıcık cennet olsun azıcık be birazcık nolur yokmu hiçmi yok

Bepanthen ve Evigen: Bir cam kasede 1.5 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 ampul bepanthen ve 1 ampul evigen malzemelerini iyice karıştırın.
Saç diplerine masaj yaparak uygulayın. 45 dakika kadar bekleyin, ardından ılık suyla duruluyabilirsiniz..
-ben dr.mun önerisiyle 3 saat bekletiyorum, ayrıca 2 evigen, 1 bepanten ölçüsü ile saç dökülmem ve saç kopmalarım durdu gibi görünüyor,
belki de plasebo etkisi olabilir bu. bekleyip görelim. haftada iki kez yapmaya devam edicem ve lütfen iyi gelsin.

Bepanthen ve Evigen: Bir cam kasede 1.5 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 ampul bepanthen ve 1 ampul evigen malzemelerini iyice karıştırın.
Saç diplerine masaj yaparak uygulayın. 45 dakika kadar bekleyin, ardından ılık suyla duruluyabilirsiniz..
-ben dr.mun önerisiyle 3 saat bekletiyorum, ayrıca 2 evigen, 1 bepanten ölçüsü ile saç dökülmem ve saç kopmalarım durdu gibi görünüyor,
belki de plasebo etkisi olabilir bu. bekleyip görelim. haftada iki kez yapmaya devam edicem ve lütfen iyi gelsin.

Bu karışımı şampuanınada kullanabilirsin
2 tüp evigen
2 tüp bephanten
Bir tatlı kağışı yada yemek kaşığı bademyağı şampuanına karıştır.
Saçlarını onunla yıka ama saçında en az on dk dursun.

Kombin yaparsan eminim daha çok fayda görürsün.
Ama sen kullanacaksın 1 tüp at çünkü zaten harici olarak kullanıyorsun.

Bu karışımı şampuanınada kullanabilirsin
2 tüp evigen
2 tüp bephanten
Bir tatlı kağışı yada yemek kaşığı bademyağı şampuanına karıştır.
Saçlarını onunla yıka ama saçında en az on dk dursun.

Kombin yaparsan eminim daha çok fayda görürsün.
Ama sen kullanacaksın 1 tüp at çünkü zaten harici olarak kullanıyorsun.

aslina bakarsaniz, bu bepanthen den ilkin 5 tane ignesini yaptirdim faydasi olmadi.
aradan bir hafta geçti, sonra dr.mun bana önerdigi karisima basladim hemen farkini gördüm.
sampuana karistirmayi dermatologum pek önermiyor, o yüzden ben yapmadim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri