Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
xenforocular 2 gündür benim salakca sorularıma yanıt veriyorlarda ters köşe sorularla haklı çıkmaya çalışıyorum :haha: etiket gereksiz diyorlar xenforoda bende niye koydunuz diyorum vbulletin mantıgını anlatınca o eski sistem onun özelliği diyorlar takıntılıyım ben bu iş çözülmeliTaktımı takar demedi demeyin xenferocular
Allah kurtarsın adamları ne diyeyimxenforocular 2 gündür benim salakca sorularıma yanıt veriyorlarda ters köşe sorularla hakkı çıkmaya çalışıyorum :haha: etiket gereksiz diyorlar xenforoda bende niye koydunuz diyorum vbulletin mantıgını anlatınca o eski sisten onun özelliği diyorlar takıntılıyım ben bu iş çözülmeli
ya çünkü işe yaramaz dedikleri şey benim mantıgımda çalışıyor .. hayali değil somut olarakta soyut olarakta örnegini verdim google arama motorunda aynı konuyu iki arama yaptırdım bir etiket araması bir diğeri konuyu direk arama .. etiket aramada çıkıyor .. ama bana diyorlarki gereksiz xenforo gelişmiş bir sistem zahmet ediyorsun etiket girmesende çıkar diyorlar..Allah kurtarsın adamları ne diyeyim
Ay ben ne anlarım ayol bu dildenya çünkü işe yaramaz dedikleri şey benim mantıgımda çalışıyor .. hayali değil somut olarakta soyut olarakta örnegini verdim google arama motorunda aynı konuyu iki arama yaptırdım bir etiket araması bir diğeri konuyu direk arama .. etiket aramada çıkıyor .. ama bana diyorlarki gereksiz xenforo gelişmiş bir sistem zahmet ediyorsun etiket girmesende çıkar diyorlar..
iyide benim konum mesela kedi başlıklı ama ben etikete köpek girmişim kedileri arayınca zaten aramada çıkıyorum tamam eyvallah ama köpek araması yapıncada çıkıyorum kedi köpekler diye çünkü etiket girmişim .. etiketi girilmeyende sadece kediler çıkar..
yok şöyle böyle diye bişiler diyorlarda mantıklı bişi deseler kaldıracam görüntü kirliliği ama ben haklıysam ki öyle görünüyor bir eklenti var otomatik tag etiketi onu elde etmem lazımki kullanıcı el ile girmesin otomatik kendisi konuyu paylaşınca etiketlesin.. o eklentide sadece 1 tane ve pahalı paralı hani çakması neyimde yok bakalım
anlıycak kadın sana nota verdim . buralar uçuşa yasak bölge . sana ceza 7 gün içinde hacker olmazsan seni hackliycezAy ben ne anlarım ayol bu dilden
Kedi miyav der köpek de havlar felan işte
Şaka tamam
Azmini takdir ediyorum başarılar knk
Ne riv riv ettin çay ver nota yerineanlıycak kadın sana nota verdim . buralar uçuşa yasak bölge . sana ceza 7 gün içinde hacker olmazsan seni hackliycez
| Eşleşme Yüzdesi | Forum | Konular | Konu Sahibi | Görüntülenme |
|---|---|---|---|---|
|
60%
|
Forum Oyunları |
Yaz-çiz
İçinden Geçeni Söyle
|
1879 36144 | |
|
60%
|
İlgilenildi | 0 11 | ||
|
60%
|
İlgilenildi | 0 4 | ||
|
60%
|
İlgilenildi | 8 30 | ||
|
43%
|
Forum Oyunları |
Yaz-çiz
İçinden Geçeni Fotoğrafla
|
11 758 |
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.