Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tiktok çeken salaklar çok para kazaniyormuş
Bakın net söylüyorum bu memlekette para kazanmak için ya çok salak olacaksın ya da aşırı üçkağıtçı
Ha bi'de salak olduğu halde zengin olamayanlar var tıpkı benim gibi
Ne zor iş lan hem salak hem fakir olmak

Benim çok acil tek birtanecik dişi kankaya ihtiyacım var
Komik ve eğlenceli olması benim için yeterli
Çok şey istemiyorum ya yüzümü güldürsün yeter
Dert dinlemekten bıktım usandım yeter artık

KONYA'da; damadın kahvesine tuz atma olayını abartan gelin, kahvesinin içine tuz, yağ, peynir, reçel, domates, yumurtanın sarısı, şeker ve bal koydu. Kahveyi zorla içen damat adayı gıda zehirlenmesinden dolayı hayatını kaybetti.

Akşam gazetesinden alıntı

KONYA'da; damadın kahvesine tuz atma olayını abartan gelin, kahvesinin içine tuz, yağ, peynir, reçel, domates, yumurtanın sarısı, şeker ve bal koydu. Kahveyi zorla içen damat adayı gıda zehirlenmesinden dolayı hayatını kaybetti.

Akşam gazetesinden alıntı

Gerçekten ölmüşmü. Yazık damada:D

Bu neyin kafası acaba
Nasıl bir vahşet bu ya hem kızı vahşice öldür hemde kanıyla duvara yazı yaz corona ol nefes alamayarak öl yani köpek öl

Arkadaşlar sağda solda hakkımdaki düşüncelerinizi dile getirmekten vazgeçin. Sizin ne övgünüz ne yerginiz benim hayatımda bir değişiklik yaratmaz. Övgünüzde, yerginizde sadece beni sizden soğutur.
Yahu anlamıyormusunuz, ben sizinle ilgilenmiyorum. Benim ilgi alanım derdim, kaleminiz, zihin dünyanız düşünceleriniz güne gündeme ana dair geliştirdiğini çözüm yada eleştirileriniz yani ilgi alanım cinsiyetiniz yada kişiliğiniz değil zihin dünyanız.

Lütfen bana sağdan soldan laf getirenler ben bunuda sevmiyorum. Kim ne demiş ne düşünmüş ne yapmış umrumda değil. Kendi entrikalarınızı benden uzak kılın canınızı yakarım...

Ben sizin gibi değilim. Bunu idrak ederseniz sevinirim. Okuyun yazın çizin...
Yarınlara bişeyler bırakın. Tüketen değil üreten bir toplum olun...

Saygılarımla...

iyiki doğdun İZMİR im:pst:
ATA ma sonsuz minnetle...

hepiniz bir hikayesiniz biliyorsunuz dimi değerli sanmayın kendinizi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri