Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam temiz sıyırmış kafayı
Aklıma bir şey geldi diyor yer uçağı kullaniyom ben diyor sonra muck muck öpücük atıyor

Devletin Ötv adı altında milletten haraç kesmesi kalksın diye beklerken fahiş zam gösterdiki AKP bana göre gitmeli...
Vatandaş için sıfır araç hayal oldu...

Devletin Ötv adı altında milletten haraç kesmesi kalksın diye beklerken fahiş zam gösterdiki AKP bana göre gitmeli...
Vatandaş için sıfır araç hayal oldu...
Oysaki daha ilkini sindirememişken lm;;

Oysaki daha ilkini sindirememişken lm;;

Hükümetin ekonomi ve maliye bakanı fakirliğin ne olduğunu bilmediğinden yada sıradan vatandaşın ne durumda olduğunu bilmediğinden yada insanları kendine köle olarak gördüğünden gayet normal karşılıyor. Akşam utanmadan birde güçlü ekonomiye sahibiz diyor...

bir ev halkına yeri geldiğindd 2 araba düştüğü için iphoneden hesap yaptıkları için bankadan krediyle aldıklarını cebinden saydıkları için bizi zengin sanıyorlar.. kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar bizi nasrettin hoca fıkrasına benzettiler. kaşıkla ver kepçe doğurturlar gibi hahha.
olurmu kimse araba almasın trafik çok :haha: geçir reis yakışır bi sen kaldın geçirmeyen kimler geçirmediki

Wqtsaptan biri bişey yazdiginda acayyip tedirgin oluyorum
Yine ne işler çıkacak başıma diye ödüm bokuma karışıyor
Bu ne aksiyon dolu bir hayat yarabbi
Kafamın içindeki senarist seninde a...

bir hevestiniz geldiniz geçtiniz daha yaranamazsınız değişim şart

Bir araba buldum anlaştık kadınla.
Fort Mondeo Titanium.
Bu hafta içi birini yollayıp eksperte yolltacaktım arabayı. Herşey kadının anlattığı şekildeyse ödemesini yapıp arabayı almaya gidecektim.
Bugün akşam üzeri aradım. Yarın müsaitlerse arabayı eksper için aldıracak dedim. Kadın bana dediki o fiyat iptal. Arabam D segment ötv yükseldi haliyle ikinci elde yükseldi. 1.6 motor ötv oranı 120 - 180 arası kadın arabanın fiyatına 40 bin daha ekleyince al başına çal arabanı deyip kapattım.
Yemişim kibarlığı. Dolandırıcılara kibarlık mibarlık yapamam. Ne hale geldi ülke ya.

Kadından araba alınmaz : )
Hart hurt ede ede vites değiştiriyorlar
Şanzımanının anasını aglatiyorlar
Bi'de devirsiz kullanıp motoru boguyorlar
Her yeri temiz olsa ne olur

Sevdiğim insanlara ciğerim diye hitap ederim
Sevmediklerime ise dalağaamm

Kadından araba alınmaz : )
Hart hurt ede ede vites değiştiriyorlar
Şanzımanının anasını aglatiyorlar
Bi'de devirsiz kullanıp motoru boguyorlar
Her yeri temiz olsa ne olur

Onların hepsini düşündüğüm için Mondeo Titanium dedim :) onu kdındanda alabilirsin. Tam otomatik şanzuman, otomotik pilot sistemli. Yani İstesede arabaya zarar veremez :)
Şaka bir yanda şanzuman hariç bizden iyi kullandıklarını söyleyebilirim. Ama şanzuman konusunda sana katılıyorum. Ha birde fren balataları :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri