@müstahsen, iyi ki bayan değilsin Hurşit yoksa yazık olurdu güzel ülkeme 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geçmiş olsun dikkat et kendine Seni görmek güzel kibiraz sağlık sorunlarım var onları halletmek için zaman gerekiyor, bir veda etmedim yani : ) vakit ayıramam diye düşündüm o sebeble öyle yazdım,ayrıca site ile ilgili de bir problemim yok arkadaşlar hepinizi seviyorum,forumuda seviyorum : )
teşekkür ederim,sizleride görmek güzel sağolunGeçmiş olsun dikkat et kendine Seni görmek güzel ki![]()
biraz sağlık sorunlarım var onları halletmek için zaman gerekiyor, bir veda etmedim yani : ) vakit ayıramam diye düşündüm o sebeble öyle yazdım,ayrıca site ile ilgili de bir problemim yok arkadaşlar hepinizi seviyorum,forumuda seviyorum : )
teşekkürler amin inşallahAllah şifa versin interceptor. En kısa zamanda iyi haberlerini alırız ins![]()
Sağlık problemin için Rabbim şifa versin inş ama bundan dolayı uzak kalmak kabul edilemez forum dan da şifa bulursun inş yoldaş muhterem gerekçe kabul etmiyoruzbiraz sağlık sorunlarım var onları halletmek için zaman gerekiyor, bir veda etmedim yani : ) vakit ayıramam diye düşündüm o sebeble öyle yazdım,ayrıca site ile ilgili de bir problemim yok arkadaşlar hepinizi seviyorum,forumuda seviyorum : )
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.