Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Allahım bir devrim yaşıyor olabilir miyizYaşlandığımı kabul ediyorum
O da kabul etti sonundaAllahım bir devrim yaşıyor olabilir miyiz![]()
Tabi ya biliyordum bakın lafının tercümesi “yaş almak” mış bizde muhtemelen inandıkNolmuş yani bende yaşlanamazmıyım
Yaş aldım anlamında
Sen dünyada yoılunu bulmuşsun hanım abla helalKural 1- çok işiniz varsa misal buzluğa atmalik limonata yapımı misafirlerin yanında bir kaç defa dillendirin misafirlerinizde getir yardım edelim zaten oturuyoruz birlikte yaparız derler misafirlerinizin önüne koyun her birine bir görev verin yarım saatte biter![]()
Misafir gelmesin bize ben çekemiyorum dahaKural 1- çok işiniz varsa misal buzluğa atmalik limonata yapımı misafirlerin yanında bir kaç defa dillendirin misafirlerinizde getir yardım edelim zaten oturuyoruz birlikte yaparız derler misafirlerinizin önüne koyun her birine bir görev verin yarım saatte biter![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.