Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaz-çiz İçinden Geçeni Söyle

Nereden geldin şimdi aklıma lirik dilimde tüy bitecek kendi kendime mır mır mır :)

Karda yağmur izi var yaş..
Ben bi' Ayhan Işık bi' de Erol Taş..
Nisanda kış var, baharda voltada..
Yazmadığım cümleler içimde tornada..

@agumanaguman is verified member. abi siz mangal yapımına baslamadiniz mı daha 🤭 3. Yapisimiz ama ben fazla sevmiyorum olmasada olur 🫣 nasıl Siirt'liysem artık 😀
Sevmediğin için Siirtli değilsin gözümde hiç kendini aklama kardeşim :D

İşlerin yoğunluğundan ve kanka bulamadım yanıma ondan başlayamadım beni can evimden niye vuruyon :D

Terapiye gidemiyorsaniz arkadaşlarınızla büryan yemeye gidin:)
Büryan çok severim hani ben Siirt'liyim ya:)

İçimden bir ağız dolusu nefret kusmak istiyorum fakat sonra diyorum ki etme ağırlığın kadar mizacı yok koyver gitsin.

Siz siz olun sizi değersiz hissettiren kem gözlerden beri durun. Asla negatif insanlarla ruhunuzu ziftlemeyin bırakın kendi kalitesiz cehaletleriyle yüz göz olsunlar.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri