Yaz-çiz İçinden Geçeni Söyle (6 Izleyici)

• Kullanıcı Zoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Oyunları
Denize domates, biber, yeşil soğan, limon atmışlar yengeme dedim ki dün kısır yapmak istiyorduk aha kısırlık malzemelerimiz buradan çıktı 🤭

Bitmedi gitti şu yoldaki çalışma her sabah matkap iş makinesi sesiyle uyanıyorum şu şehrin bitmeyen gürültüsü yüzünden köye yerleşmek istiyorum

Başı açıklık bir tercihtir. Başı kapalılık da bir tercihtir. Ama başını kapatıp, makyaj yapıp, şampanyalar patlatıp, saçının bir kısmını gösterip, daracık pantolonlar giyip, şovlar yapıp hem sizdenim hem değilim pozları vermek bir tercih değildir. Bir cinayettir. Hokkabazlıktır.

La kelam Alıntı

İçimde ortalamaya razı olmayan ve bu durumu reddeden birşeyle doğdum ben.. Ne olduğunu bilmesem bile bunun için rabbime..

Minnettarım..

Şahsiyyet önemlidir. Lakin bu güzel haslet de herkeste bulunmuyor. Dağlara kaçtığım birinden, dağlarda dahi tutulmadığına şahit olmak... Nasıl bir duygu... Bilemedim ki, gecenin köründe aklıma geldi işte... Daha kötüsü: "Cıvıklığı" şahsiyet sananlar da var... İşte onlara dağlar da yasak... :) :) Bir değil, iki değil, üç değil... Ne kadar da önüme geldi bu garip mahluklara uygulanan adalet...
Saymakla bitmez...
Gecenin bu vaktinde bu yazı spontane gelişti... Ne düşündüm ne de zamanladım ne de planladım..
Birden içime ilham edildi...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri