Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaz-çiz İçinden Geçeni Söyle

Denize domates, biber, yeşil soğan, limon atmışlar yengeme dedim ki dün kısır yapmak istiyorduk aha kısırlık malzemelerimiz buradan çıktı 🤭

Bitmedi gitti şu yoldaki çalışma her sabah matkap iş makinesi sesiyle uyanıyorum şu şehrin bitmeyen gürültüsü yüzünden köye yerleşmek istiyorum

Başı açıklık bir tercihtir. Başı kapalılık da bir tercihtir. Ama başını kapatıp, makyaj yapıp, şampanyalar patlatıp, saçının bir kısmını gösterip, daracık pantolonlar giyip, şovlar yapıp hem sizdenim hem değilim pozları vermek bir tercih değildir. Bir cinayettir. Hokkabazlıktır.

La kelam Alıntı

İçimde ortalamaya razı olmayan ve bu durumu reddeden birşeyle doğdum ben.. Ne olduğunu bilmesem bile bunun için rabbime..

Minnettarım..

Şahsiyyet önemlidir. Lakin bu güzel haslet de herkeste bulunmuyor. Dağlara kaçtığım birinden, dağlarda dahi tutulmadığına şahit olmak... Nasıl bir duygu... Bilemedim ki, gecenin köründe aklıma geldi işte... Daha kötüsü: "Cıvıklığı" şahsiyet sananlar da var... İşte onlara dağlar da yasak... :) :) Bir değil, iki değil, üç değil... Ne kadar da önüme geldi bu garip mahluklara uygulanan adalet...
Saymakla bitmez...
Gecenin bu vaktinde bu yazı spontane gelişti... Ne düşündüm ne de zamanladım ne de planladım..
Birden içime ilham edildi...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri